onsdag 31 augusti 2016

Skärmtak luftvärmepump

Skärmtak till utomhusdel, ett tak till din värmepumps utedel. Tillverkad i galvaniserad plåt som är målad. Skruv för montering ingår. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering.


Se alla modeller på vår hemsida.

Till din luftvärmepump finns olika tillbehör som är bra att komplettera med. Här hittar du värmepumpsskyd skärmtak , konsoler, markstativ, fjärrstyrning, droppskål och rengörings spray. Luftvärmepumpar är energieffektiva och praktiska, men ingen kan säga att den del som sitter på husets utsida är precis vacker. Skydd för värmepumpens utedel. Om utedelen sitter där den syns mycket är ett klättmonterat väderskydd en bra idé.


Med ett diskret värmepumpstak, kan du ge din värmepump extra skydd i vårt omväxlande svenska klimat. Ett tak skyddar din utedel från snö, snöras från taket och annan nederbörd och olyckor.

Ett värmepumpsskydd både täcker och döljer din värmepumps utedel. Den skyddar din värmepumps utedel från ruskigt väder, starkt solsken, snö och nederbörd som annars kan skada din värmepump. Taket skyddar värmepumpens utomhusdel vid tung nederbör är extra isolering för kompressor och elektronik samt förhindrar infrysning (felsignal) från temperaturgivare. IOS speciella rostfria tak finns i flera olika storlekar för olika värmepumpar.


Om du vill beställa ett rostfritt tak med montering, . Tja Ska måla om fasaden och tänkte i samma veva bygga ett hus till min yttre del av luft-luftvärmedpumpen. Vill ha tak och väggar runt i kring,. Jag måste ju berätta för er att jag har modifierat mitt tak över min Panasonicpump , för ett tak över en luftvärmepump är ju ett måste enligt min uppfattning för att alltid kunna hålla pumpen torr och ren och fin, och dessutom slippa en massa extra påfrysningar och avfrostningar under hösten, vintern och våren.


Pumpen skyddas också från smuts och löv och annat som kan falla ner och det underlättar renhållning och skötsel. Samtidigt innebär vårt nordiska klimat en stor påfresting på en värmepump och den kan inte hålla i all evighet. Men genom att ge värmepumpens utedel extra skyd kan man hjälpa den att hålla lite längre. Dessutom skyddar värmepumpstaket och värmepumpsskyddet mot exempelvis snöras från tak och gör så att snö inte . Värmepumpstak som skyddar din luftvärmepump från snö och minskar risk för isbildning.


Värmepumpsskydd - skyddar din värmepump så att den fungerar bra i alla väder. Vid tung nederbörd är det risk för påfrysning av utedelen.

Isbildning ger tätare avfrostning, minskar effektiviteten och höjer i förlängningen elräkningarna. Detta moderna snygga tak skyddar din värmepump. Det är enkelt att montera på . Lägg i offertförfrågningar. Inklusive aluminium konsoller. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager. Modern och elegant design som passar de flesta entréer. Tak av välvd plexiglasskiva. Enkel och snabb uppsättning.


Komplett med fästskruvar och monteringsanvisning. Lätt att montera samman flera tak i . Välj mellan vägg-, golv-, tak -, eller infällda värmepumpar beroende på vad du föredrar. Gemensamt för alla våra värmepumpar är att de är utrustade med högteknologiska luftfilter för ett ultimat inomhusklimat. De har också enligt många värmepumpstillverkare, världens bästa kompressorer – Hjärtat i en värmepump.


Våra väderskydd är designade så att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения