tisdag 9 augusti 2016

Face mist bäst i test

När huden börjar kännas lite trött och glåmig är en fuktgivande ansiktsspray en riktig räddare i nöden. Här har vi testat oss igenom utbudet av uppfriskande ansiktssprayer, eller face mists som de också kallas, för att hitta våra nya följeslagare i strandväskan, på skrivbordet och i handbagaget. Känns din hy trött och glåmig? Då kan ett fuktgivande ansiktsspray vara trollspöt du letar efter!


Vi på NordicFeel har testat flera variantet och här listar vi våra topp fem! Face mist och ansiktsspray .

Råd bot på torrheten med hjälp av en ansiktsspray, som ger en snabb uppfräschning och en välbehövlig fuktboost. Men vilket ansiktsspray är det bästa ? DV har svaret, vi har nämligen korat bäst i test. Ansiktssprayer, eller face mists som de också kallas, verkar inte bara uppiggande, . LÄS MER: Ansiktskräm - test av fuktgivare till din hy. Den koreanska K-Beauty trenden gör allt större.


Uppfriskande findoserad mist som ger huden en mjuk och spänstigare känsla. Den örtiga spa-doften med rosmarin, lavendel . En face mist är en ansiktsspray som du kan använda under eller ovanpå makeup.

Produktens främsta uppgift är att snabbt tillföra huden fukt. En ansiktsmist är också bra om du sitter. Skön uppfriskare, men det ganska ”grova” sprejmolnet ger stora droppar. Doften, däremot, tävlar med de bästa i fräschör.


Liten flaska, lätt att bära med sig i handväskan. Ansiktsvatten från Decleor, Dermalogica, Kanebo Sensai, MD Formulations och Murad. Nu har jag tagit fram face mist varav har jag testat och kan betygsätta.


Att ha en face mist i väskan är typ det bästa man kan ha. Men ibland vill man inte lägga pengar på en dyr liten produkt, eller så kanske ens hy reagerar på ingredienserna eftersom vissa face mists till innehåller alkohol eller dofter man är. Att applicera ingrediensen på din handled i timmar är ett bra test. Jag har även en face spray från Clinique som är MUST HAVE! Den är helt perfekt att spraya ovanpå makeup och under.


Den återfuktar huden, Suger upp överflödigt puder efter makeup- så att man slipper se torr ut. Och hyn ser direkt mycket fuktigare och friskare ut. Theres a lot of different face mists : setting sprays and sprays that contains vitamins. Kan inte du göra ett inlägg där du skriver om vilket ljus som är bäst att sminka sig i om man inte har tillgång till dagsljus?


Bäst i test : Snabbfixa ansiktsglowet med brun utan sol. Fuska dig till lite vårkänsla och det där.

Ett märke jag blev förälskad i för många år sen. Jag vill ha det som ger bäst effekt på min hud. Herbal Recovery Mist är en antioxidantrik ansiktsmist som ger fukt, smidighet och lyster till huden. Så här års kan huden kännas glåmig och trist på grund av växlingen mellan inom- och utomhusluft.


Jag fyller på med fukt under dagen med en face mist som kan användas över makeup. Lumene Valo Glow Refresh med C -vitamin från hjortron, 2kr. HItta listan med toppvalen här. Plats nummer 2: Self tan purity bronzing water face mist , 3kr, St Tropez.


Always wanted to try a makeup setting spray but not sure which is best? Vi har testat brun utan sol. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Se vilken brun utan sol som blev Bäst i Test – Läs mer.


Generellt så torkar mousse och spray in snabbare medan kräm ofta är fetare och tar längre tid att absorberas av huden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения