tisdag 23 augusti 2016

Jula luftvärmepump zibro

För att du ska kunna anpassa pumpen efter olika typer av behov finns turboläge ( snabbuppvärmning), sovläge, °C frostvaktsfunktion och en h-timer. Utomhusdelen är extra rostskyddad och utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör luftvärmepumpen till ett bra val i nordiskt klimat. Pumpen är utrustad med fem driftlägen, vertikal oscilleringsfunktion, timer, frysskyd automatisk avfrostning, automatisk omstartsfunktion samt turbofunktion och en mängd andra funktioner. Utomhusdelen ger bra värme även vid utomhustemperaturer ned till -°C och är utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör pumpen till ett bra val i nordiskt klimat.


Ska installeras av behörig kyltekniker.

JULAs väggstativ ger dock ett kraftigt stomljud trots att jag har bytt deras gummikuddar till riktiga. Den stora nackdelen är att snabbkopplingen ger en fix ledningsläng inte så kul med en slinga på väggen. Den som är i Jula -bladet med extra-pris 4. W, 5meter ytjord- kollektor i en slinga, st Korado radiatorer,2-rörs vattenburet system.


Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar. Små enkla knep, för att hitta problemet. Nån som har nån erfarenhet av dessa, eller av märket?


Har kvm eller ev kvm att värma om jag lyckas fixa nån luftvärmekanal in till förrådet.

Zibro SCJA- Varmepumpsforum. Jämför prestandan men framför allt: Enkel installation med snabbkopplingssystem för både el och köldmedium och ansluts via jordad stickpropp. Förfylld med köldmedium (7g). Har efter lång tids velande hit och dit gjort slag i saken och investerat i en luftvärmepump till mitt garage. Nåväl, i veckan kom ett erbjudande på billig luftvärmepump hos Jula : Image.


Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Här förklarar vi, steg för steg, hur ni fyller på med köldmedelgas själv i er värmepump. Det kallas ibland för AC-refill för värmepump , gör det själv kit(GDS- kit) eller bara luftvärmepump service kit. Att kontrollera sin luftvärmepumps gasmängd kan tyckas vara problematisk och svårt, men följer man bara instruktionerna är det . Vid temperaturer under grader så börjar det bildas frost på värmepumpens utedel. Då värmepumpen inte fungerar optimalt under under isiga förhållanden krävs det därför regelbunden avfrostning för att undvika att inte värmepumpens kapacitet blir för låg.


Ska köpa nya element, radiatorer till stugan nu under våren och funderar på vad man ska ha. Värmepumpen avfrostar normalt själv utedelen . Har vatten indraget och vill håla underhållsvärme under hela året. Inte farliga i pris ellermåste man gå upp i pris?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения