fredag 12 augusti 2016

El element med fläkt

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Radiatorn levereras med hjul och sladd med stickpr. Effektivt element med värmelägen och inbyggd fläkt. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.

Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement , konvektorelement och många fler. Med termostatstyrda element får du jämn och . Smart och praktisk lösning för dig med elementskydd ! Alla element kan förbättras genom att montera en elementfläkt för att långsamt cirkulera luften runt elementet och i rummet. Då fördelar Elementfläkten om värmen från taket till golvet genom att suga bort kylan vid golvet.


Genom att du utnyttjar elementets värme mer . Portabelt element med fläkt. Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden.

Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Element , radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans.


Småhus, flerbostadshus och lokaler värms till hög andel med el , antingen som enda källa eller i kombination med biobränsle eller med värmepump. Fortfarande är det överlägset flest som väljer de gamla hederliga elementen över t. Konventionell, oljefylld eller fläkt – det är frågan. Klicka för en större bild). Oljefyllda elelemnet med tre värmelägen och fläkt.


BeskrivningRelaterade produkter. Ger dig tilläggsvärme snabbt! Tystgående element med inbyggd fläkt , reglerbar termostat, tre värmelägen samt tippbrytare. Mobil oljeradiator med steglös termostat och tre effektlägen för bästa komfort.


Inbyggd fläkt för effektivare spridning av värmen. Det självklara kvalitetsvalet för dina uppvärmningsbehov! Ett konvektorelement med fläkt kan mycket väl vara husägarens bästa vän, oavsett om du behöver en frostvakt i garaget eller stödvärme i gäststugan.


Fläkten gör att värmen sprids snabbt i rummet.

Elementen i testet skiljer sig åt på flera punkter, bland annat vad gäller frostskydd och överhettningsskydd. Satsa på ett element med funktioner för komfort- och spartemperatur. Ett Flyttbart konvektorelement med fläkt är billigare än motsvarande oljefyllt element med samma effekt på Clas Ohlson. Ljudet borde ju inte vara några problem eftersom ingen bor där nere. System för låsning av fästanordning.


Produkten saknar konvektionsplåt. Levereras med väggkonsoler och skruv för fast montage. Värmeelement med elektronisk termostat, oljefyllt, IP4 230V, Myson Standard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения