måndag 6 april 2015

Fläktstyrning pc

Hos Inet hittar du fläktstyrning i kategorin datorkomponenter. Samma pris online som i butik. Fläktstyrning ger dig möjlighet att styra farten på fläktarna i chassit och därmed få större kontroll över hela kylningen. Med smidiga funktioner som touch screen, alarm vid överhettning och enkel installation är det här ett tillbehör som tar bygget till en roligare och personligare nivå. Ta kontrollen över din fläkt med hjälp av fläktstyrning.


Välj mellan enkla eller mer avancerade modeller. Välkommen till MaxGaming. För att fläktstyrningen ska fungera krävs att ditt moderkort kan hantera fläktstyrning. På Speedfans hemsida finns en lista på vilka moderkort som fungerar. Har du en någorlunda modern stationär dator är chansen rätt stor att det fungerar, men med bärbara datorer är sannolikheten betydligt mindre.


Jämför priser och läs recensioner på Datorkylning. Funderar på att köpa ett lite nyare chassi eftersom mitt nuvarande ser ut som ett gammalt kassaskåp. Upptäckte dock igår att det nya chassit saknar tums. Observera, denna text är maskinöversatt.


Köp PC - fläktstyrning 3. Liten, praktisk - denna fläktkontroller passar in i några. Denna text är maskinöversatt. Fläktstyrning från Akasa ger tillgång till de respektive fläktar, som är installerade i en dator.


Som ett resultat, att kyleffekten och buller datorns utgång anpassas till olika krav. Six är en kontroll för brunnar med en bredd av 1mm (). Letar du efter fläktkontroll till din dator? På NetOnNet hittar du ett noga utvalt sortiment av produkter för fläktstyrning. Fläktkontroller för både manuell och automatisk styrning av fläktar i datorn.


De flesta modellerna monteras i chassit på ledig plats, ett litet antal används för extern användning. Beroende på modell finns inbyggd skärm, extra anslutningskontakter för utökat antal fläktar, kontakter för USB-tillbehör och hörlursingång. Program för fläktstyrning ? Corsair ML1Pro LED PWM fläkt 1mm (vit) - With Corsair ML1Pro LED PWM fan, you can ensure efficient cooling at low noise levels for your desktop PC. The fan uses magnetic bearing for minimized friction and comes with white LED lighting for attract. Så det beror på vad man har för fläkt och hur den beter sig hur bra det kommer att funka.


Normalt sett så låter man potentiometern styra nånting annat, t. Men då är det ju lika bra att köpa en fläktstyrning för PC -fläktar. Jag gissade också att 1K var alltför stor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения