fredag 3 april 2015

Fläktkonvektor

Effektiv fläktkonvektor som hjälper till att sprida värmen i ditt hem. Fläktkonvektorer ersätter dina panelradiatorer effektivt. Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har, desto lägre kan vattentemperaturen vara.


Passar bra i större miljöer med . Luften värms - stiger uppåt - kallnar och kommer tillbaka för att åter värmas.

Värmespridningen i rummet blir god samtidigt som den uppåtriktade varma luftströmmen utnyttjas till att motverka kallras från t. Det finns många fördelar med att installera en fläktkonvektor i hemmet. Dels sprids värmen på ett riktigt effektivt sätt, samtidigt är dagens konvektorer så tystgående att de absolut inte stör. För att få ut så mycket värme till en så låg kostnad som möjligt bör du placera fläktkonvektorer så långt ner i hemmet som möjligt, optimalt . V 1-fas med hastigheter (effektlägen). Placeras hängande på vägg.


R inv i sidan på batteriet, under mantelplåten.

Källare eller större utrymmen kan värmas mycket effektivt med en fläktkonvektor. Värmen sprids med en i fläktkonvektorn inbyggd fläkt och därmed slipper man dra rör till flera element i exempelvis en källare. Om man byter ut sin oljepanna i källaren mot en bergvärmepump, så kan källaren bli. Jämför priser och läs recensioner på Element.


Välkommen till PriceRunner! Vi förklarar varför du ska installera en fläktkonvektor från Curant. Med våra tysta fläktkonvektorer sprids båda värma och kyla runt om i bostaden eller företagslokalen. Vi hjälper dig att hitta rätt fläktkonvektor för dina behov.


I exempelvis tvättstugan gör den underverk genom att både värma samt sätta luften i cirkulation. Kan även användas för att avge kyla i en så kallad frikylelösning, där kollektorvätskan i en bergvärmeinstallation avger. PFS kan fjärrstyras, så att det är varmt redan vid ankomst. Med en fläktkonvektor blir energiförbrukningen lägre än med en konvektor utan fläkt, eftersom luftflödet utjämnar temperaturskillnaden mellan golv och tak.


Avsedd för modeller med EC fläktmotor. V ventilstyrning och 0-10V styrspänning för fläkt. Manöverpanel PCAS, Frico.


Space Saver ersätter behovet för ett vanligt element i köket och ger extra utrymme för skåp och bänkutrymme.

Den finns för både vatten och elvärme och i flera olika effektstorlekar. Självfallet går det utmärkt att installera den även i andra utrymmen . För dig som behöver extra värme! Jag har svårt att få varmt med min fläktkonvektor. En fläktkonvektor är en vattenburen radiator med en fläkt som kan avge värme eller kyla. Den ligger långt ut på slingan i källaren och rören där är ganska klena.


Handla FLÄKTKONVEKTOR 400V KW till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения