torsdag 25 december 2014

Vedspis smalspis

Välkommen till Spis och Kaminboden. Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök. Konvektionssystemet ventilerar . En smalspis är en klassisk gjutjärnsspis och är mer än bara nostalgi.

Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på. Smalspisen passar lika bra i ditt hem som i fritidshuset. Inte minst viktigt är smalspisen en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå. En köksspis med kokplatta, endast 3mm bred. Anslutning: Topp, bak eller sida.


Välj mellan svart eller antracitgrå. Idag är en så kallad smalspis ett populärt komplement till den vanliga elspisen hemma hos många. Bredden på en traditionell vedspis brukar ofta ligga runt centimeter.

Oavsett om du letar efter en gjutjärnsspis för inmurning, en smalspis eller en fristående spis i retrostil kan vi hjälpa dig med det! Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, sedan är ju en vedspis även vacker att se på. Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga verkningsgrad.


Samt att om elen skulle gå, så kan du ändå laga mat, eftersom den med lätthet ersätter den moderna elspisen. Bruzaholm är en nytillverkad smalspis i gjutjärn. Eldstaden är isolerad med vermeculite vilket ger en effektiv förbränning.


Denna smalspis passar lika bra i hemmet som i fritidshuset. Klassisk smalspis En klassisk gjutjärnsspis är mer än bara nostalgi. Wamsler K1Exclusive, kW. Ankarsrum smalspis , kW. Oavsett om du söker en vedspis av senaste snitt eller klassiska vedspisar kan vi lova dig en oslagbar värmekälla för köket.


Med en vedspis från Scandinavisk Spismiljö får du uppleva känslan i att laga mat på en traditionell vedspis , med doften av ved och värmen som sprider sig. Senast ändrad: maj-kl . Här säljer vi reservdelar och tillbehör till Husqvarna Smalspis. Vilket tror ni skulle se minst fult ut en modernare smalspis bredvid vanliga spisen eller en liten vanlig vedspis modell Husqvarna 7(emaljerad) som är upphöjd till dagens spishöjd? Viking smalspis - brinner dåligt, ryker in.


Det troligaste i vårt fall är att det blir smalspis av både ekonomiska och utrymmestekniska skäl.

Men i min drömvärld hade . Vedspis eller annan värmekälla i köket? Bänkskiva i gjutjärn runt vedspis ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения