torsdag 25 december 2014

Dieselkanon utan skorsten

Dieselkanon 70kw Utan Skorsten. Förbränningskammaren är i rostfritt stål. Värmaren har flamsensor, överhettningsskydd och regleringsutrustning. Så, berätta allt nu , länka butiker etc etc :) Mvh, Erik.


Leda bort avgaser från kanon utan skorsten med trädgårdsslang?

Köpte en dieselkanon på Verktygsboden för några år sedan utan utblås. Inte alls trevligt att vara i garaget . OBS: Säkerställ god ventilation före . Finns med eller utan skorsten. Straw utan skorsten ska inte användas i rum där det finns mänskligt - som ska användas dieselvärmare med skorsten. Värmepuffror är av mycket hög kvalitet, och kan bidra till att upprätthålla en konstant värme.


De flesta av våra värmepistoler kan också hämtas i Godalming.

Ska jag kunna andas utan att få huvudvärk mm så måste den ju så utanför och då försvinner ju en stor del av effekten eftersom den då suger i sig iskall luft hela tiden. Men det skall ju gå att ansluta skorsten till såna här. Så hur skall jag gå till väga?


Tänkte om man kunde ha den stående i ett hörn verkstan . Elektrisk anslutning, 2volt. Lindqvist, leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och skogsbruk. Jag har kall garage som är skapligt ventilerat. Hur är det med lukt å avgaser ? Regler dieselkanon Beiträge 5. De med skorsten har naturligtvis en form av värmeväxlare. De utan kör ut avgaserna med värmen.


De här brännarna går ju lite renare än en 70-tals dieselmerca. Men utan skorsten ska de naturligtvis bara användas i stora lokaler med massor av ventilation. Personligen gillar jag inte värmare utan skorsten ! Där man inandas rökgaserna. Indirekt verkande (med skorsten ).

Direkt verkande ( utan skorsten ). Har hittat denna värmekanon på blocket Den behöver enligt importören ingen skorsten utan den ska förbränna till 1. Endast vid start så kan det komma en puff stor som en tennisboll, detta för att värmaren ska justera. Utrustad m säkerhetstermostat och regleringsutrustning. Idealisk för torkning på byggarbetsplatser samt till uppvärmning av välventilerade utrymmen.


Tiger King Värmekanon med skorsten TK-80ID. Webblager, snart slut Butikslager, snart slut. Passar vår dieselkanon utan skorsten. Separat fraktpris beroende på levadress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения