torsdag 25 december 2014

Handdukstork effekt

Hej, vi ska göra om vårt badrum som idag har en radiator. Nu satsar vi på elektrisk golvvärme men tänker oss även en handdukstork (vattenburen). Koppla vattenburen handdukstork för bästa effekt ? Novella NS5är en kombinerad handdukstork och radiator som i denna storlek ger 3watt. Den finns i vitt och silver (dock ej krom) och kan anslutas till centralvärmesystemet.


Tack vare hög effekt värmer den även upp större badrum, grovkök och liknande.

Det finns många praktiska aspekter att ta ställning till vid valet av handdukstork. Vad allt behöver du veta vid valet av handdukstork ? Det räcker inte att man faller för en viss stil eller design. På denna sida tar vi upp frågor kring handdukstorkens höj bredd och effekt , hur en vattenburna respektive elektriska . Den första handdukstorken med svängbara armar (180°) introducerades av . Ska handdukstorken ersätta ett element och vara en ensam uppvärmningskälla i badrummet?


Det kan fungera, men bara i vissa fall. Men fler faktorer spelar in, bland annat hur bra isoleringen är och om det finns stora fönster som gör .

Välj rätt handdukstorkare så får ni varma, torra och sköna handdukar när det behövs. Viktigt att inte låta handdukstorkaren stå på i onödan! Den energisnåla konstruktionen gör att INR Line inte drar mer energi än en normal glödlampa. En utjämningsbricka närmast väggen kompenserar eventuella ojämnheter i kaklet.


Material: Rostfritt stål, blankpolerat utförande. En handdukstork låter dig svepa in kroppen i en perfekt tempererad handduk efter varje dusch. I vårt sortiment hittar du flera storlekar och utföranden.


Allt för upphängningen ingår: beslag, skruvar och. Använd vårt populära verktyg torkväljaren för att filtrera på kategori, mått och effekt ! Filtrera alla handdukstorkar efter kategori, effekt på elpatron, bredd och höjd. De svängda rören hos Muria Ti fångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på. Handdukstorkens funktion är att främst öka.


Praktisk och platsbesparande handdukstork som går att svänga ut. Storlekar: 5mm hög och 5mm bred. Den har en LED-belysning som ger snygg effekt i badrummet.


Denna handdukstork finns i färgerna svart och signalvit i kombination med blankpolerad eller mattborstad i samma nyanser som duschprofilerna i INRs duschsortiment. Välkommen till PriceRunner!

ROSENDALS nytänkande design gör det möjligt att placera den även där det är trångt. Passar även utmärkt i hallen. Denna nya handdukstork vänder sig till den funktionsmedvetne som inte vill göra avkall på kvaliteten.


Rätt temperatur, effekt och värmereglering är avgörande för ett skönt och behagligt inomhusklimat. Radiatorvärme är världens bäst kända och mest utnyttjade värmelösning och har de bekvämlighetsfaktorer som ett värmesystem kan ha. Purmos handdukstorkar är planerade för att uppfylla . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. HEAT ELPATRON VIT ELPATRON 300W TILL HANDDUKSTORK.


Elpatron med dold elanslutning och termostat. Dubbelt inbyggt skydd mot överhettning. Det är relativt lätt att installera en vattenburen handdukstork till det befintliga vattenburna systemet. Det går till och med att byta ut en existerande radiator i badrummet med en tork.


De ger ungefär samma effekt om de också har samma uppvärmningsyta. Det betyder i praktiken att handdukstorken då behöver ha en viss .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения