tisdag 9 december 2014

Retro fläkt

Oscillerande fläkt i kraftfull metallkonstruktion. På Inredningsvaruhuset har vi ett brett och läckert sortiment av köksfläktar i retro och antik stil. Här hittar du fläktar från . Fläkta dig med stil i sommar!


Otroligt läcker fläkt för dig som vill uppnå den utlimata nostalgi och retro känslan i hemmet.

Mycket snygg 50-tals inspirerad design med blänkande chrome detaljer. Välkommen till PriceRunner! Besök vår webbplats för mer information. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Hittade ingen butik med produkten i lager.


Kontakta butik för leveransstatus. Välj din butik: Sökningen gav inget resultat.

Vit bordsfläkt från Retro , med två hastighetsnivåer och ett huvud som rör sig . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Fantastisk dekorativ fläkt , saknar funktion och sladdar men mycket tjusig som kuriosa! Packar väl och skickar spårbart! Stor utrensning, samfrakta.


Retro USB- fläkt pluggar du enkelt in i din usb port och så blir det raskt helt svalt och fläktigt när du sitter vid datorn! Franke Retro 7väggmonterad fläkt För normal ventilation. Designkupa med klassisk futurumdesign från -talet. Halogen eller ledbelysning.


Retro är första modellen som vi tillverkar kundanpassad efter order. Den finns som fläkt , systemkåpa och alliance. Tristars retrodesignade fläkt i metall har två hastigheter och ger välbehövlig svalka under de varma sommarmånaderna. Välj mellan de olika hastigheterna via snyggt designat reglaget - det integrera. PAX, Dryson, Wösab, Fraluftvifte med kaldrasspjeld.


Starter når fuktighetsnivået overstiger innstilt verdi.

Med minutter ettergangstid. Viften kan monteres både på yttervegg og i tak. Hvis viften monteres i tak, må kaldrasspjeldet fjernes. Retro fläkt från GeliaUrsnygg bordsfläkt i klockmodell som är tillverkad helt i metall.


Denna Retro fläkt är i vitt och kromad metall, och har två hastigheter. Ett måste för varma sommardagar! Bredd: cmTillverkare: Gelia. Gummilist torr men håller bra tätt. Rolig retrospis fr Norska ITT, vet ej om den funkar, bara att den är cool.


Bygg hemma vill ha 3i returk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения