tisdag 9 december 2014

Vattenkokare 1 7 liter

Integrerad LED-display i handtaget där temperaturen visas. SENCOR är ett varumärke som förbinder den japanska traditionen av state-of-the -art-teknik med en bekväm livsstil och moderna trender. En intelligent vattenkokare ! KitchenAid vattenkokare som rymmer , liter.


Vattenkokare i rostfritt med volym för , liter.

Möjlighet att ställa in sex olika temperaturer från grader till 1grader. En 50-talsinspirerad vattenkokare från italienska Smeg. Här i en stilren vit färg. Funktionen hos vattenkokaren håller jämna steg med utseendet i världsklass.


Med det nya smarta temperatur . Sladdlös kanna som rymmer , liter med automatisk avstängning och tydligt vattennivåfönster. W 7L med automatisk avstängning, rostfri.

Sladdlös vattenkokare i snygg design med glaskanna och detaljer i borstat stål. Stor vattenkokare som har en kapacitet på , liter , vilket räcker till det mesta du behöve rkoka upp vatten till. Det australienska familjeföretaget Breville presenterar en effektiv och hållbar vattenkokare som rymmer , liter.


Den 3grader roterande basen gör vattenkokaren smidig att använda för höger- såväl som vänsterhänta. Kannan är tillverkad i borstat rostfritt stål, har två vattennivåfönster som underlättar att se se hur mycket . En rymlig och stilren vattenkokare på liter som är lätt att använda med sin sladdlösa funktion. Snygg design i värmetåligt glas och rostfritt stål. Inbyggd temperatursensor för bästa precision.


Håller värmen minst minuter. Easy Tea Select- snabbvalsfunktion med förinställda program som matchar ditt teval perfekt. Tefilter i rostfritt stål. Snabb och säker leverans och enkelt att beställa!


Kokaren har en kapacitet på , liter och kontrollpanel i handtaget. Med en bra vattenkokare kan du förenkla och snabba upp många uppgifter i köket. Hos Jula hittar du vattenkokare i flera olika utseenden och storlekar!

Brett sortiment av energisnåla och snabba vattenkokare. Köp sladdlös vattenkokare i retrodesign eller stilren och modern design - Elon. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Hitta din nya vattenkokare hos tretti. Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt.


Vi har vattenkokare från kända märken till alla behov. Alltid fri frakt i hela landet - Köp på tretti. Produkten kan endast bokas och hämtas i butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения