torsdag 11 december 2014

Tändelement viking bio

Har snabbfattningar och kan bytas snabbt. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt.


W Alltid i lager och skickas samma dag som beställningen görs.

Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. VÄRMEBARONEN VIKING BIO TÄNDELEMENT. Passar även Oilon Bio Pro 20. Tändelementet har lagt av på ena slingan.


Ena slingan på elementet mäter c:a 1ohm och den andra har oändligt med ohm, dvs. Vart får man tag på en sådan en söndag förmiddag i Örebrotrakten . Hur ofta byta tändelement ?

Värmebaronen AB Vb Yttrebrännarrör VikingBio. Reservdel till VikingBio bestående av Yttre brännarrör fr. ANGE SERIENUMMER PÅ ER BRÄNNARE! Vi måste ha detta för att Ni skall få rätt rör!


Tillverkarens produktsida, - . Fel på värmebaronen viking bio pelletsbrännare. Inre brännarrör till VIking Bio 35. Tillbaka till sökresultatet. Med specialnyckeln byts tändelementet ut på nolltid. Original tändelement till Viking.


Båda operationerna kan utföras utan att man behöver lossa brännarens kåpa . Efter nio års trygg drift, i stort sett årligt byte av tändelement så har den den senaste veckan dummat sig som fan med ideliga stopp både vid start och efter en stunds drift. Viking bio ser ju nästan precis ut som PX 21. Ev körersättning och reservdelar om detta behövs . L-35 Yttre brännarrör .

För större fastigheter Nu finns möjlighet även för den med större fastighet att enkelt elda med pellets på effektivt sätt. Enkel service Servicen är smidig att utföra. Brännarrör och tändelement har t ex snabbfattningar och . Det är en skruvmatad pelletsbrännare som sköter sig helt själv, tänder och släcker lågan och skrapar ur. Snabbfattningar på brännarrör och tändelement gör att de kan bytas utan att man behöver lossa brännarens kåpa.


Snacka om snabb leverans. När jag öppnar paketet så är där med en mkt enkel men dock värdefull beskrivning på hur kablar ska kopplas och hur elementet skall sättas på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения