onsdag 10 december 2014

Dovre insats

Tillverkningen startade i Norge men sker nu i Belgien, men fortfarande enligt fin norsk tradition. Dessa insatser fungerar lika bra för montering i befintliga öppna spisar som att användas för frimurning. I stället för att suga ut värmen ur rummet så får du en skön värme när du eldar och det går åt betydligt mindre ved.


Här hittar ni insatser som kan användas både för installation i en öppen spis och för frimurning. En mycket elegant insats med den senaste förbränningstekniken där du också kan koppla friskluft direkt till förbränningen.

Välj mellan ett, två eller tre glas. Insatsen finns även med slät topp . Välvd glasdörr med en bågform som karaktäriserar hela insatsen. Brännkammaren är klädd i ljust sandfärgad keramik.


Passar lika bra i elementspisar som i öppna spisar. En insats för dig som vill satsa extra stort på eldupplevelsen. Utförandet ger full insyn till elden bakom den välvda luckan och glaset.


Dovres storsäljare av insatser.

Det är enkelt att använda dig av både spiskassett så väl som en. Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att . Vi har låtit sätta in en insats i vår befintliga öppna spis men tyvärr har det bara lett till att det blivit kallare i rummet :(.


Jag var noga med att välja en insats som hade direkt tilluft (stos för anslutning på undersidan) eftersom vi eventuellt skall installera mekanisk ventilation pga radonproblem. Murspis med dovre kamin insatts för hörnmontering, fint skick, sparsamt använd från en fritidstuga För avhämtning i Sälen alt Uddevalla. Med hjälp av en spiskassett kan den öppna spisen enkelt förvandlas till en effektiv, bekväm och säker värmekälla. Kärt barn har många namn och denna produkt kallas också ibland spisinsats, braskassett, brasinsats eller helt enkelt insats eller kassett. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs.


Här finns inga andra begränsningar än fantasin. En snygg skapelse med putsad yta, några fack för vedförvaring. Tilkobling og tilpasning av åpning til ny peis. Rais 500:forde den passer veldig godt inn i eksisterende hull. Kaminbutiken i Järna, Järna (Järna, Sweden).


Q-Tee är en spis som har de funktionella lösningar och förutsättningar som många eftertraktar. Den kan anpassas i en redan befintlig skorsten. Den är mångsidig och öppnar upp för funktionella lösningar.


Du har mången valmöjlighet med denna insats.

Irene och Tomas är mycket nöjda med sin nya svensktillverkade värmekälla. CGL levereras endast med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения