onsdag 31 december 2014

Fejk eldstad

En skorstensfri eldstad ger dig alla fördelar som en riktig eldstad har utan att tumma på känsla eller kvalité. PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet!


Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. I engelsk modell med riktig el utan rök.

Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Någon som kan tipsa om vart man kan hitta en relativt billig fejk öppen spis ? Kaminens storlek: H cm. Ni vet en sån där som man eldar med gele. Ni som har fake öppen spis. Till skillnad från en vanlig eldstad , kan du med en elektrisk eldstad välja om du vill att den ska avge värme eller inte och du kan även justera intensiteten i lågorna.


Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa, utan öppen spis.

Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design. Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer. Med eller utan ”Ambi Magic Light”. Det är något visst med en öppen spis i köket. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov.


Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Köp den hos en av våra återförsäljare. Elbrasor kan du köpa som kompletta kaminer eller som enskilda brasor att sätta in i befintlig kamin eller eldstad. Oftast medföljer en tystgående fläkt som sprider ut värmen.


Algarve surround – öppen elspis i antik ek eller mahogny. Här kommer första bilden från vårt allrum med den nya kaminen. Så mysigt det blev, vi är helnöjda! Har inte fixat allt runt omkring ännu men som vi njuter av både värmen och ljuset den ger.


Perfekt det där med en kamin som inte behöver skorsten eller några andra krångligheter. Bara montera och placera .

This Pin was discovered by LeSam. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad.


Välkommen till PriceRunner! Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения