onsdag 10 december 2014

Bilavfuktare

Har du en bil utan luftkonditionering vet du att det kan ta tid innan imman försvinner från rutorna. Det löser du med en avfuktare! Pingi Pingi återanvändbar bil avfuktare 300gr, nu endast 9kr!


Torkas enkelt i mikrovågsugn när indikatorn visar att den är full. Välkommen till oss på Jula!

Lindqvist, leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och skogsbruk. Avfuktaren är en återanvändningsbar fuktborttagare som du torkar och laddar om i mikron på några minuter! Pingi avfuktare är en lösning på fuktproblem i alla typer av fordon och i hus och hem.


Pingi absorberar effektivt fukten som sitter i de flesta material i allt från textilier till källare och fordon. Oumbärlig i alla bilar och en populär passagerare under vinterhalvåret, för att vinna kampen mot fukt och igenimmade rutor. Den kan användas i åratal och kan inte droppa.


Den är säker att använda, snyggt designad och mycket miljövänlig. Den patenterade indikatorn på Pingi visar när den har mättats med fukt.

Kan användas över åren och inte droppar. Säker i bruk, attraktiv design och miljövänlig. Min bil har sjutk mycke fukt i sig som MÅSTE ut. Bilen står ute parkerad som vanligt. Kör med torrboll men måste ha någe mer effektivt.


Trött på att bilen immar igen? Billiga miljöanpassade avfuktare som är specialanpassade för bilen. Med PINGI Avfuktare håller du fukten borta överallt där den samlas. Fukten absorberas och därefter torkas avfuktaren i microvågsugnen eller på ett element. Sedan kan återanvändas igen och igen!


TERANVÄNDNINGSBAR - KLAR VINDRUTA - TORKAS 6MIN I MIKROVÅGSUGN - LÄCKER ALDRIG. I vår stora kategori Bilvård och service har vi samlat allt från reparationshandböcker och högtryckstvättar till bilvax och avfettning. Tänk på att när du beställer bilvårdsprodukter och kemikalier från mekonomen. Av säkerhetsskäl kan du alltså inte få dem direkt hem . Ta bort luftfuktigheten i bilen 2. Specifikation: bilfuktabsorberare 1.

Ett både ekonomiskt och säkert sätt att avfukta. Bilavfuktare är lösningen på fuktproblem i bilen. Absorberar fukten som sitter i bilens interiör.


Anpassad både i storlek och material för bilen. Perfekt till bilar som vinterförvaras alternativ har problem med mindre läckage som är svåra att hitta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения