måndag 15 december 2014

Th hushållsservice

Vi utför service av vitvaror. Ventilationsservice, service av luftvärmepumpar. Entos - Allt för din hemsida. Service av högtryckstvättar samt försäljning av högtryckstvättar.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Bolaget skall bedriva verksamhet med service av hushållsmaskiner och ventilationsanläggningar och därmed förenlig verksamhet. Visa fler bolag på denna adress.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Injustering av luft samt funktionskontroll. Service på alla märken av spis, kyl, tvätt och mikrovågsugnar.

Information om befattningshavare. Specialitet: mikrovågsugnar. Ladda ner befattningshavarlistan. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Thord Claes Göran Holmefeldt.


Hälsinglands Hushållsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisa. Torget listar företag i Sverige. Sök efter lediga jobb bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb, och enklare för arbetsgivare att hitta rätt kandidat! Reparationer och returer. Om du har frågor kring reservdelar, reparationer och returer för Danmark, Sverige och Finland ska du vända dig till butiken där du köpt produkten.


TH :s El och Hushållsservice är en helhetsleverantör av tvättstugeutrustning. De arbetar mot företag, fastighetsbolag, kommuner och landsting med både försäljning och installation. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Daniels kontakter och hitta jobb på liknande företag.

Daniel har lagt till jobb i sin profil. Våra lokaler med butik, verkstad och kontor finns lokalt i Skövde där våra kunder kan lämna in sina trasiga produkter för åtgärd. Men våra tekniker reser och arbetar inom större delen av Skaraborg. Vi vill vara det service- och installationsföretag där du som kund . Som elkonstruktör kommer du att medverka vid projektering av El- och teletekniskanläggningar.


Vi är upptagna med spännande projekt - skulle du vilja vara en del. SAPS Facility Services AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения