måndag 15 december 2014

Woods mrd10 luftavfuktare

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det finns även priser från butiker och omdömen. Woods MRDAvfuktare - visar prisutveckling.


Lokalyta: 40m², Tyst (dB), Köldmedia: R134AFler egenskaper. Den gör sig allra bäst i badrum eller i tvättstugan där den torkar dina blöta handdukar e.

Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Utrustad med hastighet och tankvolym på liter. Woods luftavfuktare MRD- Woods luftavfuktare MRDkommer med digital kontroll och lämpar sig för tvättstugor, torkrum och uppvärmda källare där du vill skapa ett bättre klimat. Med det praktiska handtaget flyttar du lätt avfuktaren dit den behövs för tillfället.


Liten och smidig avfuktare från Woods , som tack vare sin kompakta design är perfekt för till exempel badrum, tvättstugor och källare. MRD-har många fördelar som gör den. Den har ett utsläpp av varm luft på ovansidan, som effektivt torkar tvätten.

Avfuktaren är avsedd för en maximal yta på kvadratmeter, vattentanken rymmer liter. Apparaten stänger själv . Denna avfuktare är särskilt lämplig för mindre ytor, eller för ett behov av en luftfuktare som lätt kan transporteras och flyttas runt. Modellen är både mycket liten och kompakt i sin design, och så gör det praktiska handtaget på toppen avfuktaren extra hanterbar och lätt att . Multivaruhuset för hela familen. Prisgaranti, obegränsad returrätt och fri leverans.


Så jag har börjat kika på luftavfuktare men jag har ingen referenspunkt för hur kraftig maskinen behöver vara för att kunna torka tvätt på ett effektivt sätt. Det är ju inga fuktproblem i övrigt så jag hade. Har en Woods mrdi ca 10mtorkrum ( källare), fungerar utmärkt! Ett dygns tork efter full maskin, snustorr . En kompakt och effektiv avfuktare för mindre utrymmen.


Denna smidiga avfuktare är lätt att använda och passar perfekt i badrum, sommarstugor, båtar eller husvagnar. För badrum, sommarstugor, båtar och . Torkar tvätt samtidigt som du får en god inomhusmiljö. Kan ställas in på , eller luftfuktighet eller kontinuerlig luftavfuktning.

Smidig, effektiv och lättskött avfuktare. Den inbyggda termostaten gör att avfuktaren stänger av sig vid 5° C. När temperaturen stiger startar avfuktaren automatiskt igen, perfekt som mögelskydd i t. Perfekt för små utrymmen som badrum, mindre källare, båt och husvagn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения