fredag 12 december 2014

Lk golvvärme ställdon

På värmekretsfördelaren sitter ställdon monterade som reglerar flödet i golvkretsarna. Rumstermostaterna är till för att begränsa överskottsvärme t. Du hittar allt från FAQ till rena instruktionsfilme. I högerspalten finner du länkar till snabbguider för att på ett enkelt sett beskriva hur man hanterar de vanligaste frågorna för systemet.


Det finns även en länk till den fulla manualen för systemet. Tack vare adaptrarna går det smidigt att byta ut gamla ställdon eller handrattar mot LK :s ställdon.

Använd tabellen för att finna rätt adapter till ditt golvvärmesystem. Vid frågor – kontakta din närmaste LK -representant. Instruktionsvideo för installationer med LK EPS golvvärmesystem. Ett lågbyggande system idealiskt. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Alla priser inklusive moms. Vi har en fördelare från LK med ställdon från LK , lite då och då märker vi att vissa slingor är helt öppna.

Det som har hänt då är att själva. Levereras rullade i kartongförpackning. Utbytesventil till LK Värmekretsfördelare VKF och VKF-i. Golvvärme som hakat upp sig. Returventilen sitter på det nedre fördelarröret, normalt försett med . Att välja LK golvvärme , som är både tryggt och miljövänligt, blir din bästa investering - den syns inte, men du kommer att längta hem till den.


LK Trådlösa rumsregleringssystem. Hej, nyligen köpt ett hus med golvvärme från LK och nu när det börjar bli kallt så konstaterar jag att golven inte blir jämnt varma. Kollade in skåpet där anläggningen sitter och inser att ett par av rören inte blir varma trots att det kallas på värme. Sitter ställdon enligt bild.


Min fråga är om det bara är att skruva . Jag har bergvärme och det första som behövde göras för att få de två olika systemen att lira var att anpassa framledningstemperaturen, ( som ska vara lägre i golvet än i radiatorerna ) genom att montera en shunt ( LK Shunt ) med tillhörande . Lk Kopplingsplint för golvvärme. LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer. Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Pris: 245:- inklusive moms. Vår golvvärmestyrning passar alla golvvärmefördelare.


Man väljer bara till rätt adapterring.

Ställdon för reglering av golvvärmeslingor. Tack vare de lösa ställdonskontakterna ansluts ställdonen enkelt till enheten. Totalt tolv ställdon kan anslutas till mottagarenhet och totalt fem ställdon kan anslutas mottagarenhet 1. Till varje kanal kan det fysiskt anslutas två ställdon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения