fredag 12 december 2014

Radiatorer vattenburna göteborg

Vattenburet värmesystem är det behagligaste. Den mest energieffektiva uppvärmningen är också den mest komfortabla. Purmo är världens ledande tillverkare av radiatorer. Designade radiatorer för både el och vattenburen värme.


Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation.

Välkommen till Rinkaby Rör! Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. Ett luftburet system har t. Nedan finner du de vanligaste uppvärmningsmetoderna för villor och radhus samt en kortfattad beskrivning . Undersöker intresset för en hel serie radiatorer för vattenburen värme. Elementen är från 90-talet och är i bra skick och väl fungerande.


Slät demonterbar frontpanel (se bilder). Dessutom inte nersmetade med väggfärg vilket är ett stort plus i min b.

Din främsta värmekälla är alltså gratis. Beräkna din elförbrukning och spara tusenlappar! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Element är ett bra och enkelt sätt att värma upp din bostad med. Du kan välja mellan olika typer av radiatorer som bland annat vattenburna , el-elment och oljefyllda sådana beroende på vad som blir bäst i din bostad. En radiator ger dig behaglig värme när det behövs. Köp Reservdelar radiatorer hos VVS home.


Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Förklaring på mått: Betäckningen i TPförklarar radiatorns typ, = 3st enkel panel med 3st konvektorplåt. En genial patenterad uppfinning- smart enkel lösning som passar alla element. Ger komfort och energibesparing. Den kan fördubbla värme från vattenburna element men gör också golven varmare.


Radiatorn levereras komplett med inbyggt koppel. Elementfläkten suger bort all kalluften från golvet och gör till jämnare värmefördelning i rummet. Läs mer: Om elementfläkten . Konvektorn har en inbyggd fläkt, elektronisk termostat, nattsänkningsfunktion och godtar lägre vattentemperatur.


Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe?

Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Oljefyllda element, panelelement, radiatorer – mycket att välja bland. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения