torsdag 11 december 2014

Skurmopp bäst i test

Det bästa är att torrmoppa upp damm och småpartiklar först och därefter våtmoppa med en lätt fuktad mikrofibertrasa. Yorgo_: Kul att se att någon vet vad som är det bästa. Håller med dig till fullo. En dålig mopp föser runt smutsen och lägger den längs lister och i hörn och lämnar ett plaskblött golv som det tar lång tid för att torka.


Icakuriren har testat åtta viskosmoppar med remsor av disktrasor och en mikrofibermopp med sydda fingrar. Mopparna kostar från till 1kronor.

Hej, min erfarenhet är att skurtrasa vevad runt vanlig borste funkar bäst. Hade den där moppen du visade på bilden innan och den är skit, drar bara runt smutsen. Med en rejäl borste kan man verkligen skura, sen blöter man trasan liksom för hand (med handskar förslagsvis) i en hink. Jag hänvisar till vanlig borste med . Svanenmärkt mopp - bäst i test. Mikrofibermoppen från Smart moppade fullkomligt banan med de andra i Icakurirens senaste test.


Våra produkter är ofta bäst i test så jag är inte så . TEST : iRobot Braava Jet 2– mopproboten som sprutar vatten.

I ”våt”-läget ( blå mopp ) moppar den i en böj åt varje sida och sprayar vatten innan varje sväng. I ”fuktig”-läget (orange mopp ). Ketchupfläcken var dock svårare och det krävdes en extra vända med samma mopp för att den skulle försvinna. Bäst i test - Ångtvättar.


Vilken är egentligen bäst ? Den principen utnyttjar iRobot Braava 390T, när den enkelt dammar av golvet med mikrofiber. Den högljudda dammsugarmotorn är ersatt av små tystgående precisionsmotorer, och de är så tysta att du lätt . Teleskopskaft, dubbelsidig mopp. SP prova tio fuktade moppar. Det är en ren glädje att städa med mikromopp.


Av de Smartson-testpiloter som svarat på deras utvärdering är det som skulle rekommendera produkten till en vän. Nu har jag tröttnat på den gamla golvmoppen. Nån mirakelmopp som ni rek?


Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Välkommen till PriceRunner! Robotdammsugare blir snabbt både billigare och bättre. Vi har teststädat med de senaste modellerna som håller dammråttorna i schack.


Det ville vi, så vi lät Smartson genomföra ett test på produkten.

En testgrupp på testpiloter togs fram och. Många gånger är jag för lat för att ta fram mopp och fylla hink utan använder bara lite fuktat papper. Med Bona är det till och med lite roligt att.


Helt klart ny favorit, så smidigt att bara dra. Du måste tömma dem på vatten, plocka isär och rengöra munstycket och komma ihåg att ladda batteriet, säger Philip Rhodes. Men om man har överseende med hanteringen och tycker det är svårt med droppande vatten kan ändå batteriskraporna var en hjälp på vägen till renare fönster.


Den består av en trasa, ca 15cm bre ofta med ludd på undersidan. Moppen fästs vid ett moppstativ, oftast med hjälp av kardborre, förr med metallbyglar. Moppstativet är i sin tur fäst vid ett skaft, vilket är de reglerbart i höj så att samma redskap kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения