måndag 15 december 2014

Fläkt konvektor

Här har vi samlat alla våra Fläkt konvektor från kända och klassiska VVS- tillverkare. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Fläktkonvektorer Eveco MVP MVP2-tryggt och enkelt med snabb leverans.


Istället har konvektorn en inbyggd fläkt som sprider värmen i hemmet. Istället för att stråla ut värmen som ett vanligt element gör, fläktar värmen ut i luften och värmer snabbare upp hemmet. Jag håller på och kikar efter fläktkonvektor och en sak jag vill ha är möjligheten att ställa om till termostatstyrd fläkt.

Så den bara går då det behövs. Rinkabys modell har bara manuellt val av fläkthastighet om jag inte sett fel. Just det märket finns i andra modeller också, men Rinkaby har inte dem vad jag . Fri frakt och leverans till dörren - vvs-klimat. Kon är en slitstark konvektor med låg bygghöjd och hög värmeavgivning.


För att erhålla en elegant rörinstallation är Kon försedd med ett integrerat ventilkoppel, vilket kompletteras med ventilinsats och termostat för att skapa ett behagligt inomhusklimat. Ett annat konvektorelement för vattenburet är . En golvkonvektor med fläkt. Modellen kan kundanpassas.

Konvektor med stålhölje och värmebatteri av. Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning. Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt.


Tystgående fläkt med separat strömbrytare. Treläges effektreglering och steglös termostat. Tycker du att det blir för varmt ibland? Litet kompakt konvektorelement.


Med våra fläktkonvektorer kan du anpassa temperaturen som du vill, eftersom de är avsedda för att kunna ge dig både kyla och värme. Kyla eller värme - bestäm själv rätt klimat. I Thermias klimatsystem ingår fläkt - konvektor Aermec UL, som är avsedd för att ge både kyla.


Watt Practic är vår standardmodell med enormt sortiment och med eller utan fläkt. Klarar de flesta installationsplatser. Nerfälld konvektor kan vara en dröm eller en nödlösning.


Hur som helst får du bra värme där den som bäst behövs. Watt Advance är vår modell vid tuffa installationsplatser. Rätt till ändingar förbehålls.


Enheterna är inspekterade och testade noga före leve- rans. Vattensystemet måste utformas och balanseras nog- grant om fläktsystemet ska fungera på rätt sätt.

Ger dig tilläggsvärme snabbt! Ungefär som Benny säger, att konvektorelementen är ofta utrustade med en fläkt som hjälper till med att cirkulera luften. Värmen från ett direktverkande el-element är ju torr och litet trist,medan ett oljefyllt element ger en värme som inte känns lika torr. Aquilo golvinbyggda konvektorer går att få med eller utan integrerad fläkt samt med både värme- och kylfunktion. I de flesta villor klarar man sig utan fläkt om tanken enbart är att förhindra kallras, och det finns komplement i form av någon vanlig radiator eller golvvärme.


Många väljer ändå en konvektor med justerbar fläkt , . Nya SpaceSaver SSpassar där det är lågbyggd sockelhöjd ned till 80mm, exempelvis IKEA-kök. En efterfrågad modell som äntligen gör entré i sortimentet. SpaceSaver finns i olika effektstorlekar för att passa stora som små kök och även för lågbyggd sockelhöjd ner till 80mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения