onsdag 10 december 2014

Konsol värmepump

Höjd: 240mm, Längd: 520mm Varmgalvaniserat stål Belastning: Per ben 70kg, total maxvikt 170kg Säljs i par. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Tillbehör värmepump. På Byggmax hittar du praktiska tillbehör till din värmepump.


Våra konsoler finns i två olika varianter som ger stor flexibilitet vid installation av din värmepump. För puts-, sten- eller betongfasad.

Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Scanmont levererar installationsmateriel, verktyg såsom väggkonsoler och kylrör till installatörer av värmepumpar och kyla i hela landet. Våra väggkonsoler har hög kvalitet, lågt pris och levereras kommande arbetsdag.


Här hittar du tillbehör, rör och konsoler för luftvärmepumpar. Kontakta oss för mer information! På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic. Komplettera din befintliga värmelösning med en luftvärmepump ! Här har vi samlat de mesta av tillbehör som du kan behöva för att installera en luftvärmepump t.

Vi har till exempel färdigkonade rör i fyra olika längder så att du slipper att göra koningen själv, rören finns i och meterslängder och inkluderar flaremuttrar. Alla våra kylrör kommer från Cupori eller . Väggkonsol för luftvärmepump. Passar många luft-luftvärmepumpar på marknaden, men är speciellt framtagen för Lyfco CS-35. Bultar för montering mot vägg medföljer, men kontrollera att dessa bultar passar din vägg, då olika material i väggen kräver olika infästning. Vibrationsdämpare medföljer.


Välkommen till PriceRunner! Vi på K-rauta erbjuder luftvärmepumparna och värmepumpar som spar dig både pengar och energi. Ett prisvärt miljövänligt alternativ som du sparar pengar på.


Jag måste bygga något för att hänga upp min utedel av luftvärmepumpen. Som det är nu sitter det gamla metallkonsoler som inte klarar hålla upp den. En värmepump har mängder av fördelar.


Inte bara värmer den upp ditt hem på kalla och kyliga vinterdagar, den kan också användas som luftkonditionering på heta sommardagar. Kompakt enhet för installation på golv eller låga väggar, passar perfekt under fönster. Denna 4- vägskassett är . Konsoler för Luft värmepumpar.


Konsoler som passar till de flesta pumpar på marknaden.

Värmepump för Nordiskt klimat. Tål en max belastning på 1kg. Byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat. Hög värmeeffekt och energieffektiv även vid låga . Eventuellt extraarbete betalas direkt till installationsföretaget.


Vi har för tillfället endast möjlighet att erbjuda installation i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения