tisdag 30 december 2014

Thermia pelletsbrännare

Förvara denna instruktionsbok så att den är lätt tillgänglig för framtida behov. Läs igenom instruktionsboken noga före idrifttagande av din BeQuem pelletsanläggning. Effekten på pelletsbrännaren är beräknad efter den maximala mängd . Optovakt, som ser om det brinner i pelletsbrännaren.


Ariterm BeQuem är marknadens tryggaste pelletbrännare, och absolut den mest drifsäkra av dem som finns på Svenska marknaden.

Pelletsbrännaren Ariterm finns från kW upp till kW för dem mindre fastigheterna. Ariterm kW är den mest vanligaste pelletsbrännaren till vanliga hushåll. Har digital-display, med bra . Displayen ger dig information om driftstatus, t ex panntemperatur, rökgastemperatur, pelletsförbrukning, aktuell nivå i pelletsförrådet, larmfunktion med mera. Styrning av accumulatortank är numera inkluderat i styrningen.


Hur fungerar en värmepump? Thermia pelletsbrännare BeQuem.

Den nya generationens pelletsbrännare anpassad och utvecklad för att tillgodose högt ställda krav på tillförlitlighet, bekvämlighet och säkerhet. Effecta Pannan har levererat värmeprodukter i år till svenska hushåll. Ny designade Effecta Woody finns nu ute på marknaden. Pan- nan är en nykonstruktion. Det finns många fina tekniska lösningar som gör Woody till en driftsäker panna som är enkel att sköta och elda.


Eldstaden är bre- dare mot den keramiska . Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna.


Har kommit hem flera dagar då pannan stängt av. Arimax 3Bio är en liten men ändå effektiv biopanna som är designad för att använda flis och pellets. Lätt att använda, lätt att sköta. Utrustad med en Arimax biobrännare eller . Installation och driftsanvisning medföljer.


Komplett uppvärmningsingssystem inklusive skrotning och sanering av befintlig anläggning. Vi åtar oss även övriga VVS-arbeten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения