fredag 12 december 2014

Köpa köldmedium r134a

Stompant: 900:- återfås vid retur av cylinder. Miljövänligt köldmedium med spårvätska. Denna ventil passar till . Certifiering krävs för att få köpa denna artikel.


Levereras som standard i kylsystemet i dom flesta nya bilar i dag. DVS mer innehåll än 1 .

R134A köldmedium 1st burk. Icke brandfarlig, icke giftig gas. Enviro-Safe köldmedium med spårvätska. Fyll din AC I lager för omg leverans.


GWP- faktorn (Global Warming Potential) för ett köldmedium anger hur stor växthuseffekt utsläpp av ett kg av köldmediet har i jämförelse med utsläpp av ett kg koldioxid (CO2). Depositionsavgift tas ut vid leverans och krediteras till samma belopp vid retur av tom cylinder. Gasol är en naturlig hydrocarbongas och förkortas vanligen i köldmediesammanhang till HC. Sådana blandningar finns att köpa i små engångsförpackningar, .

Innehåll: 16kg Leverans i kartong. Returhandlingar och säkerhetsdatablad finns i PDF dokumentet intill. Dessa måste bifogas returen för att kunna bli krediterade av oss. Ja, det är svårt att fylla själv!


I alla fall om man behöver ställa frågan. För som vanligt är det svårt innan man lärt sig det och det blivit lätt! Tjänstebilsmarknaden ökar . Kolla vår länk här så får du svar Vanliga. Kylma så framgår både antal kg och . Dessutom krävs det ju certifiering att bara fylla en AC.


Varför skulle jag betala överpris om jag kan fixa AC själv. Scanmont levererar köldmedium och annat material till installatörer i hela landet. Med tanke på att det inte verkar kosta så många kronor mer att köpa en.


Rär ett alternativt köldmedium , med lågt GWP, till R410A. Kontrollera att kompressor och systemlösning är konstruerat för R32. Vänstergängad flaskkoppling beställs separat.


Kände på mig att det är krångel med tullen, och är det förbjudet så lär det stoppas :x. Kan nog vara lite svårt att få in den i .

Det råder generell brist . Dock måste du fortfarande kunna köpa rätt lager och reservdelar till just den kompressorn. Här kan du köpa våra produkter. Retur måste dock ske inom (åtta) månader från leverans.


Efter åtta månader kommer en debitering om 1kr per månad att debiteras tills dess att . FrostyCool 12a köldmedium är avsett som ersättning i HCF R- 134a och CFC- Rsystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения