fredag 12 december 2014

Insatsrör

Insatsrör för renovering av din skorsten. Stort utbud av material till skorstensrenovering. Här finner du även information hur du praktiskt renoverar din skorsten. Besök gärna vår webshop med högsta kvalitet skorstensrören till överraskande låga priser. Vi älskar att hjälpa dig!


Vi gör allt för att hjälpa dig!

Rekommenderas till bränslen som olja, gas, ve flis och pellets. Vi säljer flexibla insatsrör till en ny skorsten, eller renovering av befintlig skorsten. Pris exempel: flexibelt insatsrör 60mm, 239kr per meter. Screwflex renoveringsslang är ett flexibelt insatsrör avsett för reparationer av befintliga skorstenar med års materialgaranti.


Schiedel screwflex insatsrör. Renovera skorsten själv med insatsrör ett väldigt lätt alternativ för den som vill göra det själv. Enkelväggigt, flexibelt rör med mycket god böjlighet tillverkat av rostfritt , syrafast stål i kvalitet EN 1. ALPHA E är ett enkelväggigt insatsrör av hög kvalitet vars huvudsakliga användningsområde är att fungera som kondensskydd i befintlig mura flefri rökkanal.

Installation görs ofta i . DIMENSIONERING INSATSRÖR. Använd nedan tabell tillsammans med våra produkter för en lyckad installation. Innan du beställer ditt material krävs en kontroll av din skorsten.


Kontrollera att inget blockerar vägen upp i stigaren samt om det finns kraftiga svängar(krökningar) längs vägen som kan kräva extra arbete. Har i husrenoveringen nu kommit fram till den murade skorstenen. Den är underkänd och behöver åtgärdas. Ska ha en såkallad Bornholmskamin i gjutjärn, 180cm hög. Vilka är för och nackdelarna?


Nån jag snacka med sa att insatsrör endast är för ”mysfaktorn” och att . Vi hjälper dig välja det bästa alternativet och gör kvalitetsinstallationer och byte av rör. Våra modulskorstenar är utvecklat för att tåla de tuffaste förhållanden och erbjuder ett brett sortiment av delar för att klara alla monteringsalternativ. Varmahem finns i stora delar av Sverige och hjälper dig att täta din skorsten med insatsrör från NSP.


De hjälper dig med att renovera din skorsten med insatsrör från NSP. Skorstenshantverkarna finns i stora delar av Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения