torsdag 11 december 2014

Vattenradiator med fläkt

Elementfläkten är en panel av fläktar som man fäster under elementet. Konvektionen ökar och energin kan öka med över 2. Du kan enkel installera själv. Blir elementet varmt kopplas de tystgående fläkterna på, konvektionen höjs och din radiator har en betydligt högre effekt.


Här har vi samlat alla våra Fläkt konvektor från kända och klassiska VVS- tillverkare.

Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Radiatorn levereras med hjul och sladd med stickpr. Jämför priser och läs recensioner på Element. Komplettera med extra element!


NetOnNet har värmande element om du är lite frusen. Beställ direkt online eller besök din närmaste Lagershop. Färre väggytor och stora glaspartier som kräver värme för att förhindra kallras, gör konvektorelement för vattenburet till den optimala värmelösningen.


Element, radiator , konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter.

Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Helst då öppet mot hall, övriga rum och eventuellt mot trappa till övervåningen. Fläktelement kan även användas till svalkande luftkonditionering under de varma sommarmånaderna. Med hjälp av den inbyggda fläkten sprids värmen upp till fem gånger mer än den statiska värmen från en radiator. Det blir en värmespridning . Ska man sätta in ett vattenburet konvektor element med fläkt , eller ska man bara sätta in ett vanligt element för att få tvätt och blöta overaller . Vilken radiator är effektivare för värmepump ? Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego.


Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Purmo Vertical är en vertikal radiator , vars yta är profilerad. Portabelt element med fläkt. Nordens första ultraeffektiva lågtemperaturradiator, driven av E2-teknik, passar utmärkt i villor och bostäder där man önskar högre effekt ur en radiator i. Golvinbyggda konvektorn Aquilo FMK (utan fläkt ) är specialdesignad för montering i kanal i golv.


Konventionell, oljefylld eller fläkt – det är frågan. Ett val man ställs inför är om man ska välja en konventionell elradiator, en oljefylld radiator eller en fläktkonvektor. Den inbyggda fläkten spr.

Alla tre har både fördelar och nackdelar. I jämförelsen nedan har vi jämfört standardvarianter av elradiatorer och oljefyllda radiatorer med Fricos fläktkonvektor . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet.


Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. En fläktkonvektor kan enkelt beskrivas som en högeffektiv vattenradiator med inbyggd fläkt. ES multifunktionstank eller annan värmekälla värmer radiatorelementet och fläkten blåser .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения