tisdag 2 december 2014

Vauni spisbränsle

Eco-Flame Premium är ett miljövänligt bioetanol spisbränsle som inte sotar eller doftar. Vaunis skorstensfria eldstäder drivs genom förbränning av en högkvalitets bioetanol som utgör ett modernt, enkelt och klimatsmart sätt att elda och få till en varm och mysig känsla. Besök vår webbplats för mer info om våra kaminer och bränslen.


Tips för dig som ska köpa spisbränsle. Traditionella vedeldade braskaminer må vara mysiga, värmande och hemtrevliga men kräver också en hel del underhåll.

Numera är det heller långt ifrån en självklarhet att installera skorsten, vilket är nödvändigt för den formen av kaminer. Det är något speciellt att . Gör en bra affär på Vauni Eco Flame Bioethanol Fuel ➔ Lägst pris just nu 5kr bland st butiker. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Vauni Kaminer till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en. Produkten har en mildare denatuering som brinner i praktiken utan lukt. Skorstensfria kaminer blir allt vanligare i de svenska hemmen.

Etanolhalten har ökats med minst. Under de senaste åren har den skorstensfria brasan blivit ett uppskattat alternativ till den traditionella vedkaminen. Men distributionen av drivmedel till dessa produkter, så kallat spisbränsle bestående av ren etanol, har inte hunnit med. Jag har använt både Karneval och Vauni spisbränsle , kan inte påstå att man märker någon skilnad på egenskaperna. Att Vauni skulle ha någon form av skogsdoft stämmer inte, båda är helt luktfria, den enda skilnaden är priset.


Köpte en pak vauni eco flame för en femhundring dvs ungefär 41:- litern, . Luktfritt spisbränsle som brinner längre Läs mer. Går juh dock åt en hel del spisbränsle , så tänkte kolla om det är nån här som har koll på vart man kan köpa lite billigare spisbränsle. Kampanj: Vauni Spisbränsle utan extra kostnad. Ecoflame Supreme är ett fantastiskt spisbränsle.


Vauni är ett svenskt kaminföretag som enbart gör skorstensfria kaminer, och dessa har moderna och häftiga designer som är lätta att montera och flytta runt i hemmet, beroende på var man vill ha dem. Vauni gör ett bioetanol spisbränsle som är optimerat för att bli doftneutralt och så bra anpassat efter . LUKTFRITT SPISBRÄNSLE SOM BRINNER . RGE Spisbränsle Flame 12-pack. Tillbaka till sökresultatet.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 4-arbetsdagar. Vauni AB är ett svenskt företag som designar, utvecklar och producerar skorstensfria etanoldrivna kaminer och förbränningssystem.


All utveckling och produktion sker i Sverige, vilket garanterar hög kvalitet och etiska arbetsförhållanden. Alla våra kaminer är skorstensfria, du kan nu njuta av en vacker eldstad var du vill och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения