tisdag 2 december 2014

Värmepumpar i norr ab

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har en anställd och omsätter miljoner. Hittar du inte det du söker?


Visa fler bolag på denna adress.

Norrbotten ska värmas upp om vintern men kylas av på sommaren. Luftvärmepumpar, frisk luft, luftkonditionering, montage och service, montering och underhåll. Bolaget ska bedriva försäljning, installation och service av värmesystem och kylsystem samt annan därmed förenlig verksamhet. Ansvarig Kent Jonsson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Värmepumpar i Norr AB är verksam inom VVS, Entreprenör i Gammelstad. Luft-luftvärmepumpar passar bra i hus med t.

Frånluftvärmepumpar, kräver förutom vattenburen värme också att huset har . Vi utför alla tänkbara serviceåtgärder gällande värmepumpar. Vi är Vaillant certifierade. Kylcertifierade enligt kat. Vi kan nu erbjuda serviceavtal, se följande länk: SERVICEAVTAL (pdf format, kräver Acrobat Reader). Energibolagens ansvariga sliter sitt hår.


Energiförsäljningen har i många fall halverats. Ja, registrerad för F-skatt. Vi kan hjälpa dig med din värmepump i Luleå, Piteå, Boden, Kiruna, Gällivare och de övriga kommunerna i länet. Här i vår e-butik kan du.


Testresultaten visar också att man sparar fler kilowattimmar i norra Sverige än vad man kan göra i södra Sverige, vilket också innebär att den ekonomiska besparingen blir större i norr. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Vi finns i Piteå kommun och nära till Luleå.


Bergvärmetjänst i Norr AB. Välkommen till oss på Installatörerna Norr AB.

Vi installerar NIBEs värmepumpar i din kommun. Vi erbuder tjänster med VVS rörarbeten värmepumpar och annan värmeutrustning. Vattenmätarbyte i Grankullen och Tjärhovet. Om du planerar att köpa en värmepump något slag eller behöver hjälp med service av värmepump i Gammelstad så kan sannolikt . Haparanda kommun har beslutat att byta vattenmätare på . Utför det mesta inom rör och värmepumpar i Tornedalens område samt på den finska sidan!


Kontakta mig gällande nya samt gamla värmepumpar , rörarbeten, VVS mm. En värmepump är en teknisk anordning som överför värme från en kall till en varm plats. Där det i regel är bergvärme som ger bäst . Kontakta oss för installation, service och support av Thermia värmepumpar.


Kylmontör och kylmontörslärling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения