onsdag 1 februari 2017

Elektriska termostater

Om din termostat är mer än år gammal är det dags att byta ut den för att bättre utnyttja ditt hemvärmesystem. Oavsett om du letar efter en traditionell radiatortermostat eller en digital, programmerbar version så erbjuder vi ett brett utbud av avancerade, prisvärda termostater med smart energibesparande teknik som . På BAUHAUS hittar du många olika tillbehör till radiatorer. BAUHAUS har ett stort utbud av tillbehör till både el och vatten.


Avancerade, programmerbara golvvärmetermostater för att reglera elektriska.

Finns numera många elektriska termostater som går att programmera för t. De är väldigt billiga och de fungerar ju bra. Men sparar de någon energi? Ett enskilt rum blir enkelt kallare men värmen från pannan går väl ut till övriga rum och gör dem lite varmare . En termostat är en reglerteknisk apparatur som ska hålla en nästan konstant temperatur i en ordning. De enklare elektriska termostaterna består av en bimetallfjäder som fungerar som strömbrytare genom att den böjer sig olika vid olika temperaturer.


Själva slutningen av strömkretsen görs ofta med hjälp av ett relä, för att . Kyla och värme regleras i sekvens, vid rumsreglering används antingen.

Används endast en elektrisk termostat som reglerar både . Man brukar räkna med cirka 75Watt per kvadratmeter om radiatorn skall orka med att värma upp utrymmet på egen hand. I vårt sortiment hittar . Någonstädes i apparaten (borde man) infoga en thermostat, som reglerade gaslågan, så att temperaturen. I denna förordning bestäms om åtgärder för att minska mängden och skadligheten av avfall som utgörs av eller innehåller elektriska eller elektroniska.


Backer lagerför ett brett sortiment av termostater och temperaturbegränsare i flera olika fabrikat för att användas tillsammans med lagerförda elpatroner och kundanpassade konstruktioner. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. Termostaten kan inställas på rätt stryktemperatur för . LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Handla Givare extern till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.


DEVI is- och snösmältningssysteInstallation för ett enfamiljshus. DEVI erbjuder en smart och enkel lösning för att hålla ditt hus is- och frostskyddat under vintersäsongen. DEVI har is- och snösmältningssystem som består av elektriska värmekablar eller mattor, termostater och sensorer samt tillbehör som du behöver för . Elektriska mätinstrument.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения