onsdag 7 september 2016

Torr och våtdammsugare

Extremt robusta, hållbara och lätthanterliga dammsugare i standardklassen är speciellt avsedda för grovsmuts. Jämför priser och läs recensioner på Dammsugare. Välkommen till PriceRunner! Torr- och våtdammsugare med automatisk filterrengöring som gör att dammsugaren behåller hög sugeffekt hela tiden utan avbrott i arbetet. Liten och smidig torr- och våtdammsugare.


Behållare som rymmer liter.

Kan förses med flerskiktspåse för torr- eller våtsugning. Våra byggdammsugare säljs med olika tillbehör. Vi har också separata tillbehör att köpa till, t. Med en grovavskiljare kopplad till dammsugaren kan du suga upp aska från braskaminen utan att skada dammsugaren.


En torr- och våtdammsugare används med . Suger upp all grov och fin smuts, våt som torr. Elsäker även när man suger upp vätskor. Idealisk vid rengöring av t. Foma Leo Maxi är idealisk för daglig rengöring av mattor och hårda golv.

Ljudnivån är dessutom förhållandevis låg. Boschs dammsugare suger bra både vått och torrt , men saknar en blåsfunktion. Maskinen är lätt och enkel att dra med sig. Dock gör de små hjulen att den ibland välter.


Nilfisks grovdammsugare har det längsta röret och . Torr Våtdammsugare - företag, adresser, telefonnummer. Köp Torr-och våtdammsugare - Våtsugare direkt på nätet hos Nybloms. I en hushållsdammsugare suger luften in dammet i en påse, därefter kyler den motorn. Ett enkelt filter kan ligga före eller efter motorn. Just nu har vi kampanj på Dometics storsäljare PowerVac.


Ord pris 945:- Dometic Powervac är dammsugare som suger både smuts och oönskad väta, t. Grovdammsugare för vått och torrt med extremt hög sugförmåga. Robust och slagtålig 25-liters plastbehållare och planfilter i kassett. Textilvårdsmaskin från Kärcher som är perfekt för grundlig rengöring av t. En lätt och smidig dammsugare med uttag för dina elektriska handverktyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения