onsdag 28 september 2016

Isolerad vattenslang med värmekabel

PEM slang isolerad med värmekabel. Polarör PEM inkl värmekabel. Uponor Ecoflex Supra PLUS. Rinkaby Rör säljer VVS, Frostsäker vattenledning, Slang och Slangkopplingar i vår webbshop.


Används där det är omöjligt att lägga normala kallvattenrör på frostfritt djup. Polytenslang isolerad med PUR-skum och försedd med självreglerande värmekabel.

En uppmärksammad och välkommen nyhet. Perfekt när man behöver vattentillförsel även om det är minusgrader. Vi kommer ha stillastående vatten nattetid och sedan hela dagen. Storlek på PEM om man ska i med en värmekabel.


En smart värmekabel som hjälper dig skydda rör och ledningar i -30. Isolera PEM- slang - utan värmekabel ? Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera.

ISOVARMRÖR levereras med PUR- isolering som används på självfallsledningar avlopp med naturlig självfalls linje. Isotermrör består av ett. Moms tillkommer som standard på alla priser. Värmekabel för att hålla vattenledningar frostfria.


Vid montering av värmekabel på PEM- slang ( polyetenslang) måste aluminiumtejp lindas runt slangen för att öka värmeledningsförmågan. Självbegränsande värmekabel i komplett paket för utanpåliggande eller invändigt montage. FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Det är endast ett riktmärke för kabelns kapacitet).


Då värmekabeln är inuti ett rör: Vid ett mm. PEX-rör är syrerdiffusionstätande lägre. Skarvset för isolerad kulvert enkel slang. Installationsklar rörledning med isolering och självreglerande värmekabel i samma paket. Ecoflex Supra finns i Plus och Standardvariant där den sist nämnda också finns med gul- respektive vit värmekabel.


Skillnaden mellan de olika typerna är att dom avger olika effekt per meter och . Glöm inte att sätta värmekabel och isolering även en bit ner i jorden, nästan så långt som tjälen brukar gå ner. Den har en rostfri wire ingjuten i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения