fredag 16 september 2016

Modulskorsten pris

Vi är Europas största webbutik specialiserad på modulskorstenar och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel: Då löser vi det! Isolerade modulskorstenar.


Nordic Heating erbjuder marknadens mest prisvärda modulskorsten : BIOMODUL.

Vi erbjuder den dessutom till en unik lägsta pris - garanti! Läs mer om BIOMODUL i PDF-dokumenten: . Våra modulskorstenar ger dig en lösning för hela huset till rätt pris. Köp en prisvärd modulskorsten i byggsats som är lätt att montera.


Flex hel-halvisolerat (1). För helisolerat 50mm (65). Billigast i Sverige och godkänd! Vi säljer rökkanal i storlekarna: 80mm, 100mm, 130mm, 150mm, 180mm, 200mm, 250mm, från 599kr.

Våran dubbelväggiga som vi säljer är tillverkad i Kroatien. De följer internationella höga krav på modulskorsten. Skorstenar för kaminer och vedspisar till Sveriges bästa priser.


Här hos oss hittar ni endast marknadens bästa skorstenar. Denna modulskorsten som tillverkas av Sheidel kan enkelt putsas så det får ett traditionellt utseende. Svart och rostfritt är standar men har du andra önskemål går detta att ordna till pristillägg. Vi pulverlackar i de flesta kulörer!


Söker du efter en skorsten till bra pris ? Tekniken ser även till att giftiga gaser inte läcker in i hemmet. Har du funderingar kring modulskorstenar och våra tjänster? Kontakta oss på telefon eller genom kontaktformuläret här nedanför. Vi hör av oss så fort vi kan med professionella svar. Beställ din nya modulskorsten till ett förbluffande pris i webbshopen eller besök . Innovation och tradition.


Montering utan schakt får ske. ChimVision Vär godkänd för att monteras utan schakt.

Vi installerar säkra och snygga skorstenar i hela Västerbotten. De hade en pre- modulskorsten till kaminerna! Vi fick våran till bra pris när dom firade jubileum i butiken. Denna isolerade modulskorsten är av hög kvalitet och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Rökkanal, modulskosten ,rökrör.


I vårt sortiment finner du stålskorsten, skorstenshuv, modulskorsten som ger en effektiv och säker eldning, oavsett typ av eldstad. Jämför gärna våra priser. Hur kan vi vara så billiga?


Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre. Hos oss hittar du heller inte allt, istället köper vi in stora volymer av de byggvaror du verkligen behöver. I våra butiker har vi en bantad personalstyrka och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения