tisdag 20 september 2016

Gasolkamin med fläkt

WATEX kaminen är något för dig som vill ha en modernt designad gasolkamin med hög effekt och säker drift till ett bra pris. Den elektriska värmaren och gasolvärmaren kan samköras vilket gör att du snabbt värmer upp ett rum till en behaglig temperatur, fläkten hjälper till att sprida värmen i hela rummet. Få värme på de kalla platserna En väldigt effektiv gasolvärmare med både gas och elektrisk värme - snabb uppvärmning och energisparande.


Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också . När behovet uppstår ger en gasolkamin härlig värme på ett ögonblick, med en tillhörande fläkt sprids temperaturen jämnare i rummet.

Tack vare den snabba och effektiva uppvärmningen har detta alternativet blivit mycket populärt. Alternativen hos oss är många. Fogas AB har gasolkaminer för din uteplats, stuga, garage, . Om koldioxidhalten i luften (oftas pga dålig ventilation) blivit för hög så stänger koldioxidvakten av kaminen.


Ett tippskydd är en liten säkerhetsfunktion som stänger av gasoltillförseln om kaminen av någon anledning tippar omkull. Vår populäraste gasolkamin har även en elektrisk fläkt som gör att värmen snabbare kommer . Det har försetts med en fläkt för optimal värmespridning. Tändning sker med praktisk piezotändning och när kaminen väl är tänd finns säkerhetsfunktioner som tändsäkring, koldioxidvakt och tippskydd som borgar för trygg . Gasolkamin utrustad med hjul för enkel placering.

När du känner dig frusen, har vi värme till husen ! Snabba leveranser i hela. Det finns en gasolkamin för dig oavsett behov. Med sina keramiska plattor värmer den upp direkt och är även. Effekt kW på gas: Högst – Medel – Minst 5. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Kaminen har piezotändning.


Plats i kaminen för gasolflaskor upp till kg. Gasolbutiken har prisvärda kaminer för inomhus, uterum, stugor och altaner. Efter att ha testat dessa vid ett flertal olika tillfällen under totalt ca timmar och talat med olika experter har vi kommit fram till två vinnare: Bluegaz BG 6 som är en gasolkamin med en integrerad elektrisk fläkt , och Landmann Terrassvärmare, som är en gasolvärmare som kan användas såväl hemma . De keramiska elementen är . BG är utrustad med ODS- en CO2-vakt som stänger . Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. BG är utrustad med ODS- en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om . Gas- och elektrisk värme med justerbar effekt. Gasregulator och slang ingår ej.


Fläkt för spridning av värme. Butiker från Malmö till Umeå år erfarenhet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения