fredag 30 september 2016

Eldstad elektrisk

Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum. Till skillnad från en vanlig eldstad , kan du med en elektrisk eldstad välja om du vill att den ska avge värme eller inte och du kan även justera intensiteten i lågorna. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT.

Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design. Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer. Med eller utan ”Ambi Magic Light”.


Skapa din egen stämning med en elektrisk eldstad. Radiance elektriska eldstäder är en kombination av genomtänkt design och avancerad flamteknik. Effekten måste upplevas – du kan till exempel växla mellan två flammönster i olika färgval för att skapa precis den stämning och det uttryck du önskar för tillfället.

LED-belysningen styrs liksom flammorna med fjärrkontrollen och kan ställas in att växla mellan olika kulörer i en jämn cykel, låsas vi. Ramen i massivt glas ger en högblank omramning till din eldstad. Du kan välja mellan vitt eller svart glas.


På bilderna ser du skillnaden mellan den bärnstensfärgade och den blåaktiga flambilden. Flambilderna påverkas inte av ramen du väljer, båda variant. En elektrisk öppen spis skapar stämning och sprider värme på en sekund.


Contura Radiance är en elektrisk eldstad som skapar en känsla av naturlig eld och värme men som kopplas in till eluttaget. Perfekt när man inte kan eller har möjlighet att installera en vedeldad braskamin men ändå vill värma sig vid en brasa under kalla höst- eller vinterdagar. Med en elektrisk brasa kan du verkligen vara kreativ då du inte behöver tänka på skyddsavstånd för elden. Vill du bygga in en insats i en spis av drivve infälld i ett köksskåp eller montera den i en offentlig miljö som en restaurang eller reception där säkerheten är det viktigaste? Inga problem med en elektrisk eldstad ! May Stilren elektrisk eldstad med möjlighet till färgbyte.


På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Design och produktutveckling av Conturas . Effekten av brand inne i en elektrisk kamin är helt enkelt häpnadsväckande, särskilt märkbar i kaminer av producenten Dimplex, serien Opti-myst.


Flamman kan inte skiljas från verklig brand även från nära avstånd.

Flamman är öppen och kan vidröras med nakna handen utan att bränna. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения