tisdag 13 september 2016

Värmekabel hängränna pris

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Värmekabel stuprör färdiga kit. Frostvakt värmekabel förebygger tillfälliga problem med istappar i hängrännor och skador orsakade av igenfrusna stuprör.


Frostvakt är en mobil värmekabel som ansluts till ett jordat vägguttag för att förebygga tillfälliga problem med istappar i hängrännor och skador orsakade av igenfrusna stuprör. Den är även godkänd för montering i dricksvatten.

Dessa används ofta vid installationer t. Någon som har testat att använda sig av värmekabel i hängrännor , har lite problem med överfulla hängrännor för tillfället. Kimas värmekabel används också som slingor till . Till exempel snö i rännor och stuprör. Snön blir till is och orsakar frostsprängningar i fastigheten.


Eller bildar istappar som kan lossna och orsaka betydligt värre skador. Med en värmelösning i rännor och stuprör smälter snön bort innan den ställer till problem. FROSTGUARD VÄRMEKABEL M.

Självbegränsande värmekabel i. Hindra snö och is från att samlas i hängrännor och stuprör samt und- vik fallande istappar och läckage på fastigheten. Våra värmekabelsys- tem är framtagna för att minimera dessa risker genom att automatiskt smälta is och snö. Fördelar med att frostskydda häng- rännor och stuprör:. En mobil värmekabel som fungerar som frostskydd för takrännor, värmepump eller andra rör med en diameter över mm. Ansluts direkt till jordat vägguttag.


Skydda dina vattenledningar mot ovälkomna och kostsamma frysskador. Läng Finns i lager, Pris , Antal . Frostvakt förebygger tillfälliga problem med istappar i hängrännor och skador orsakade av igenfrusna stuprör. Den ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Du kan använda Frostvakt till takrännor och stuprör för att smälta . Avsedd för frostskydd av stuprör, hängrännor , takanläggningar och.


Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V. Anpassar sig efter omgivningens temperatur och passar de flesta situationer, t. Färdigmonterade standardslingor med en anslutningsände. Lämpligt avstånd mellan kablarna erhålls med hjälp av distansklammer.


Den värmealstrande kärnan i GM-2X och GM-2XT självbegränsande värmekabel består av en homogen ledande polymerkärna som har extruderats mellan två kopparledare.

När ström flyter genom kärnan reglerar värmekabeln Visa fullständig beskrivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения