onsdag 21 september 2016

Energisnåla oljefyllda element

Omsorg om miljön innebär att LVI satsar på att tillverka elradiatorer som minskar energiförbrukningen och därmed också dina elräkningar. Att byta till oljefyllda element Spara energi med direktverkande el - viivilla. Alla kan inte byta uppvärmningssystem, men spara energi och pengar kan man göra även om man sitter med direkt-verkande el. Däremot är det en myt att oljefyllda radiatorer är energisnålare än andra, säger Jan Lemming.


Här får du tips om åtgärder med effekt. Vattenburen värme eller direktverkande el?

Oavsett vilket behövs element som är energieffektiva, det lönar sig i längden. Och de får gärna vara snygga att se. Nu har jag en elektriker som ska byta och komplettera - men vad är det för skillnad på direktverkande el- element och oljefyllda ? Direktverkande el- element eller oljefyllda el- element spelar ingen som helst roll för elförbrukningen. Det mest energisnåla är givetvis att inte värma upp när man inte är där.


Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Elementen finns med elektroniska termostat. Oljefyllda element , panelelement, radiatorer – mycket att välja bland.

I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Detta oljefyllda element står på fyra hjul vilket förenklar förflyttning. Den inbyggda timern klarar upp till timmars fördröjning för av och på.


Dock ska du undvika de oljefyllda elementen, då de har helt onödig fördröjning. Försedd med konvektorer på baksidan för ökad luftströmning och därmed bättre effekt. För installerade elradiatorer finns riktlinjer som säger att extra skydd ska finnas om yttemperaturen överstiger grader. Detta tjänar lika bra som riktlinje för flyttbara element. Ytan på fyra av radiatorerna i vårt test överstiger den temperaturen, övriga fyra ligger strax under.


Fasett mäter hela 1grader. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Golvstående element är enkla att flytta och ett bra alternativ om du behöver extra värme hemma. Det finns konvektorelement, oljefyllda element och element med fläkt”, säger han. De är energisnåla och är lättare att använda än äldre modeller som drar mycket el och alltid håller samma temperatur”.


De flesta fritidshus värms upp med direktverkande el. Dyraste elementet får bottenbetyg.

Med ett portabelt element värmer du snabbt upp friggeboden eller sommarstugan. Vi har testat sex olika modeller och resultatet visar att högt pris inte alltid betyder hög kvalitet. De två dyraste står för både topp och flopp. Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör.


Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Köp ett energisnålt oljefyllt element från HOR-serien med välutvecklad teknologi som maximerar värmen men sparar energi. Comfortemp är HOR-seriens stjärna! Med mer än års erfarenhet i värmebranschen, är LVI idag Sveriges ledande tillverkare av oljefyllda el- element.


Vid fabriken i Järpås utanför Lidköping i Västergötland förvandlas högklassig svensk stålplåt till energisnåla och robusta element , utvecklade för vårt nordiska vinterklimat. Kontaktinformation Rettig Sweden AB . Du kan välja mellan olika typer av radiatorer som bland annat vattenburna, el-elment och oljefyllda sådana beroende på vad som blir bäst i din bostad. En radiator ger dig behaglig värme när det behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения