torsdag 15 september 2016

Stallfläktar

Fläktvingen är tillverkad av polypropylen vilket medför en god balans, lång livsläng låga strömkostnader och den är skonsam mot lager. Den är aerodynamiskt utformad vilket gör att ljudnivån på fläkten är låg och verkningsgraden hög. Stallfläktar Motorer 1-fas och 3-fas.


Multi-Wing fläktpropellrar och fläktblad. Kundanpassad tillverkning.

Stallventilation är viktigt för djuren i stall och lada. Hitta produkter för ventilation och färdiga ventilationspaket för stall och gård hos oss på Granngården. Välj av ventilationsprodukter och stallfläktar för ditt stall eller lada på vår sida. Köp i butik eller direkt online med hemleverans här. EKB har ett brett utbud av fläktar för Industri och Ventilation som kanalfläktar, väggfläktar, takfläktar, elektronikfläktar, rökgas-fläktar, radial- fläktar, Atex-fläktar, hetlufts-fläktar, explosionsskyddade och flamsäkra fläktar, box-fläktar m m. Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig beställa rätt.


Artikel nr, A to Ö, Artikel nr, Ö to A, Namn, A to Ö, Namn, Ö to A, Pris, låg till hög, Pris, hög to låg.

I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar. Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning. Brett utbud ventiler, här hittar du luftintag, väggventiler och takgenomgångar.


Vi har valt ut produkter med lite högre kvalitet, som håller lite längre. Här är bästa stallfläktarna – Ridsport testar. Utrustning: Sätt säkerheten främst när du väljer stigbyglar. Skärpta ridhjälmskrav – men ingen vet när. Håll fingrarna borta från hästens intima delar.


Flest danskar bland testryttarna i årets bruksprov. Vilken typ av klimat det bör vara i ett stall diskuteras ofta bland hästägare. Ska det vara varmare än temperaturen utomhus och hur mycket drag tål hästen utan att ta skada?


Behövs mekanisk ventilation eller räcker det att öppna fönster och dörrar ? Vi ritar, konstruerar och bygger ventilationsanläggningar för gastronomilokaler som kafeer och restauranger, kontor, affärslokaler, verkstäder, butiker mm, eller säljer endast delar, TA-tilluftsaggregat, frånlufts-och tilluftsfläktar, värmebatterier, kanalfläktar, takfläktar, högtrycksfläktar, stallfläktar , . GRINDEX PRIMO är en serie små, praktiska och prisvärda pumpar, två dräneringspumpar och två slampumpar. Primopumparna är idealiska för bygg-, industriella- och kommunala applikationer. Den kompakta designen gör att de passar utmärkt i applikationer där vikt och storlek är av betydelse.

Vi har därför tillverkat en åttkantig hatt som vi sätter över koppen under natten då hästarna ändå är inne. Den är gjord av hopklistrade tårtbitar av frigolit och är förvånansvärd slitstark (tredje vintern). För att vattnet inte ska frysa i stallet under dagen finns små effektiva stallfläktar , som jag tycker fungerar bra.


Aldrig använd ligger i original kartong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения