tisdag 20 september 2016

Contura täljstenskamin pris

Artstone är en naturligt grå sammetslipad betongsten, unik för Contura. Den ger kaminen ett modernt och kaxigt uttryck. Kaminen kan även kompletteras med värmelagrande powerstone.


Finns med svart eller grå stomme. Våra kaminer finns i alla prislägen och storlekar. När beslutet är fattat att köpa en kamin är det viktigt att noga tänka igenom vilken eldstad det ska bli.

Mjukstängande täcklucka i täljsten och extra värmemagasin finns som tillval. En täljstenskamin är, precis som namnet avslöjar, en kamin klädd med täljsten. Fördelen med den mjuka täljstenen är att ytan på kaminen aldrig blir brännhet. Det många uppskattar med täljstenen är att den inte bara har exceptionell . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Glas på tre sidor gör att elden upplevs av alla i hela . Med ett värmemagasin på kg olivinsten och reglerbart spjäll sprids värmen snabbt och lagras under lång tid. Det generösa glaset i luckan visar mycket av elden.

Clean Burning-systemet ser till . Den här modellen har mycket av allt: tre olika färger, tre olika toppar, två olika luckor, nedre lucka . Funderar du på att köpa kamin ? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Välkommen hem till värmen. Contura braskaminer är ren njutning i alla väder. VI bor i ett enplans radjus med normal-lågt i tak.


Idag har vi en öppen spis i vardagsrummet. Vi använder den ej då den ger dåligt med värme och den tar stor plats. Kan man använda den befintliga . Räkna ut vilka delar och hur mycket rör som behövs till din skorsten, du får priset på skorstenen direkt. Vad kostar det att installera kamin totalt inkl kamin skorsten och installation?


Låt säga att kaminen kostar 15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения