tisdag 20 september 2016

Luftvärmepump dubbla inomhusenheter

Hur många delar behöver du? Duo, trippel eller quattro? Med den lilla och effektiva SF-innedelen. Tekniken sparar stora pengar genom att värmepumpen omvandlar energin till värme.


Man kan ha 1-innedelar till en och samma utedel. Mitsubishi värmepump med flera innedelar.

Utedelarna skiljer sig åt mot de utedelarna där man bara kan ha en innedel. Det vanligaste är att man har två innerdelar till en utedel och att man. Du har alltså nytta av din nya värmepump året om, även om den kan vara olika effektiv på de två uppgifterna.


Majoriteten av de värmepumpar som säljs idag, är därför just så kallade luft-luftvärmepumpar som vi nu ska granska. Vill du läsa mer om luftvärmepumpar finns det en bra sida hos Vi i Villa och även Testfakta har en . Fujitsu värmepump med flera innedelar. Det finns en rad olika system, som klarar av olika många innedelar.


Problemet är bara att inomhus enheternas plats är.

Ett multisplitsystem innebär att man har flera inomhusenheter kopplade till en utomhusdel. System för hemmabruk med ett till ett kombinationer (en inomhusenhet och en utomhusenhet), kan användas med en mängd inomhusenheter : Väggmontera kassett, kanal och golvmodell. Luftvärmepumpinstallation som ger värme och kyla i alla rum.


Multi Split-system för hemmabruk. Du värmer eller kyler precis där du vill och så mycket du vill. Kirigamine FH är en oerhört smart värmepump med flera unika funktioner som bidrar till att skapa ett behagligt inomhusklimat och reducera elkostnaderna. Det finns två olika modeller av inomhusenheter , en högt väggmonterad samt en golvmodell, som båda erbjuder aktiv luftrening och iFEEL.


FEEL-funktionen, med sin inbyggdarumssensor i fjärrkontrollen, erbjuder ett jämnare inomhusklimat. Golvmodellen erbjuder spridning uppåt och nedåt, utrustad med två fläktar för . Tyvärr, går det inte att komplettera en värmepump med ytterligare en innedel. Man måste bestämma sig från början. Antingen vill man ha en värmepump med en innedel, eller en med två innedelar eller en med tre o. Det går helt enkelt inte att lägg till extra innedelar.


Man bestämmer sig vid köpet och får . Med vårt system kan du skapa två system uppbyggda med flera olika inomhusenheter , anslutna till en gemensam utomhusenhet. Välj bland ett stort sortiment av olika typer av inomhusenheter efter det som bäst motsvarar dina krav. Detta motsvarar var tredje luftvärmepump som tillverkas i världen.

Detta är flexibel lösning för dig med sluten planlösning eller . Upp till två inomhusenheter kan anslutas till samma utomhusenhet. Panasonics PACi-enheter kan installeras som. Dubbla spjäll för effektiv uppvärmning.


PACi Elite Elite-system med eller enkla . Detta gör det möjligt att effektivt värma upp ett tvåvåningshus genom att placera luftkonditioneringen nära en öppning. Ifeel funktionen, med sin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения