fredag 23 september 2016

Floore shunt

Utbyggnadsfördelare Polymer Floore. Shunt till golvvärme är nödvändig i nästan varje installation av vattenburen golvvärme, för att reglera temperaturen och cirkulera vattnet. Vattenburen golvvärme installation.


Tillbehöret som är nödvändigt i nästan varje installation är en pump- och shuntgrupp, FSMini, som har till uppgift att: - Shunta (reducera) radiatorkretsens varmvattentemperatur till nivåer som är lämpade för golv. Vanligtvis är radiatorvattnet för hett, vilket äventyrar både komfort och golvmaterial.

El- shunt FS är en produkt som används i vattenburna golvvärmesystem där värme önskas året runt. El-shunten ger en unik möjlighet till att kombinera fördelarna hos både vattenburen och elektrisk . SHUNTSKÅP SV TILL FLOORE SHUNT FS MINI 1-SLINGOR. Shunten är speciellt lämpad för att uppvärma enstaka rum eller mindre ytor och där befintliga värmeanläggningen är utetemperaturkompenserade, dvs att anläggningens framledningstemperatur är styrt på basis av utetemperaturen. Shunt FS är den minsta shuntenheten i Flooré:s sortiment.


Shunten kommer att sänka vattentemperaturen till lagom nivå innan vattnet cirkuleras i . Shuntenheten har till uppgift att sänka temperaturen hos vattnet som kommer från radiatorsystemet.

INSTALLATIONSANVISNING EL- SHUNT FS 36. I de fall värmegolvet kopplas till ett befintligt vattenburet värmesystem, t ex en radiatorkrets, är det nödvändigt att installera en shunt. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Ytbehandling, förnicklad. Tillverkarens produktsida, - . Utförande, komplett med cirkulationspump. FS36-sähköshuntissa on langaton termostaatti sekä sähkövastus 400W kesäkäyttöä varten. Pinta-alojen ollessa suurempia tarvitaan . Produktinformation Flooré Kit är ett paket som innehåller allt när du själv vill lägga golvvärme.


Till detta paket behövs en shunt som cirkulerar runt vattnet i rören. Planerar renovering av badrum. Tänkte använda Uponor El-push, Floore El- shunt -3 eller liknande. Trådlöst termostatpaket till Shunt FS36. Reduktionsnippel ¾” EC – ½”.


Korskoppling - för ettrörssystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения