tisdag 27 september 2016

Ac reparation kostnad

En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv. Luftkontidioneringen i bilen kallas för AC , som står för Air Condition. Den reglerar klimatet i din bil, alltså kyla, värme och ventilation och är en viktig del av din komfort. En service av ACn underhåller dess funktion.


Verkstaden tömmer systemet på kylmedel, rengör det för att se om det finns läckage och för att avfukta det.

Det är viktigt att bilägare förstår exakt vad det är som ska kontrolleras och varför det är viktigt att en utbildad mekaniker sköter servicen. Håll din luftkonditioneringen ( AC ) fräsch genom att rengöra med jämna mellanrum. Det samlas lätt fukt, damm och bakterier i systemet. Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt?


Ett AC system behöver service för att fungera effektivt. AC fungerar så kan en ac - service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden. Här finns en risk att den mer priskänsliga konsumenten åker på en reparation som inte täcks av någon försäkring.


Har du säkerställt att det verkligen är kompressorn som gett sig?

Finns många komponenter i ett AC system som kan gå sönder (eller bara läcka lite, vilket räcker för att det ska sluta funka). Skulle du hitta ett bättre pris på samma service hos en auktoriserad verkstad utanför vårt nätverk, så matchar vi det priset. Regelbunden service för effektivt system.


Undvik dyra reparationer genom att serva AC systemet regelbundet. For å opprettholde klimaanleggets funksjonalitet, er det viktig at du har jevnlig vedlikehold på anlegget. Vi rekommenderar att du . Skulle det bli avdekket feil og mangler reparerer vi dette . AC Reparation Avancerad felsökning Snabbt och säkert gör vi felsökningar på de flesta bilmärken och modeller. LÄS MER: Så hittar du rätt GPS för dig.


Ett av de vanligaste problemen på dieselbilar. Ventilerna blir dåliga och försämras så mycket att vätskan inte sprutas in på rätt sätt. Eftersom de är elektriskt kodade så måste samtliga bytas ut när en går sönder. Vi arbetar med kylanläggningar i fordon ( AC ). Servar och reparerar även transportkyla.


Gäller system med köldmediet R134A. Hitta närmsta Vianor- verkstad här och få servicen utförd redan idag! När gjorde du senast en service eller kontroll på din bils luftkonditionering? Den filtrerar även luften från utsidan så .

AC -påfyllning hos Vianor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения