torsdag 8 september 2016

Värmare till uteservering

Heliosa värmare - snyggare, snålare och varmare! Här hittar du också Alfresco för effektiv uppvärmning med bredare värmare. Mysvärmaren Suwood Marino och den effektiva Pyramidvärmaren är för gasol.


Allt för din uteservering. Vindskyd parasoller och värmelampor från Europas ledande fabriker! Se några av våra leveranser här.

Välj önskad productgrupp i menyn och se en del av vårat store utbud. Erfaring och god service är en bidragande . Skapa infravärme med terrassvärmare, IR- värmare och belysning. I dag handlar det om stora pengar för en uteservering om man kan starta säsongen tidigare och avsluta senare.


Vi har marknadens bredaste program av parasoller, små, stora, runda, fyrkantiga eller rektangulära. Att vi dessutom har kompletterande produkter som värmare och restaurangstaket gör ju inte saken sämre. Eller att vi kan rita upp din uteservering och ge ett konkret förslag på vad . Hem Products tagged “ Värmare uteservering ”.

Opranic Pro – Lava series 14T. Här är ett utbud av värmare som vi kan erbjuda, dock är detta bara delar av vårt utbud. Vi kan erbjuda flera olika värmelampor och terassvärmare som är fristående eller för väggmontage t. En värmare gör att uteserveringen och uteplatsen kan upplevas även när det börjar bli lite kallare utomhus och således även . Då är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail, så kikar vi förbi och förevisar hur man bäst vädersäkrar sin uteservering eller uteplats.


Det behöver inte vara krångligare än så. Och som vanligt, känner du någon som skulle behöva en hjälpande hand av oss? Sänd då budskapet vidare.


Värmare Uteservering - företag, adresser, telefonnummer. Värm gästerna på din uteservering eller uteplats med golvstående el- terrassvärmare. Fri frakt och leverans inom ett par dag från StayHome.


Letar du efter ett flexibelt solskydd som skyddar både mot sol och stilla regn? Vi har ett stort sortiment för både privata hem och restauranger. Med inbyggd värme och belysning kan du dessutom förlänga säsongen rejält!


Integrera belysning och värmare för ännu bättre funktion. Tänk på att planera din uteservering i god tid. I processen ingår rådgivning, mätning, ritning, tillverkning samt montering.


Det tar normalt sett två till fyra månader innan uteserveringen kan vara invigas.

Köksutrustning och köksmaskiner. Brett sortiment till marknadens bästa priser. I Malmös blomstrande krog- och nöjesliv har 4restauranger och kaféer tillstånd för uteservering , det vill säga nästan alla i stadskärnan. På en uteservering som inte är vindskyddad blir effektbehovet stort för att klara värmekomforten.


Lämpliga värmestrålare är produkter med hög elementtemperatur. Inglasade uterum ökar möjligheterna till att få en behaglig värme eftersom vindpåkänningen elimineras, men det . På Södermalm i Stockholm finns exempelvis stycken restauranger och kaféer som har tillstånd att ha uteservering hela året. Detta är en fördubbling om man jämför med fem år sedan. Varför många av krogarna väljer att ha sin uteservering öppen även när det inte är sol och värme , beror på att många kunder faktiskt . Det som startade trenden på allvar var nog att så många uteserveringar upptäckte fördelarna med terrassvärmare och man började se dem i alla möjliga olika former och färger.


Frico infravärme ger behaglig värme året runt på terrasser, balkonger och uteserveringar. Infravärmare som inte löser ut jordfelsbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения