torsdag 15 september 2016

Ivt tranås

Vi installerar IVTs värmepumpar i din kommun. Du hittar enkelt närmaste företag via sökning på din ort. Förra året gick företaget med förlust.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 3anställda och omsätter 90miljoner. Ivt - ivt , vvs, bergvärme, värmepumpar, värmepumpar, -växlare, värmepumpsinstallation, ctc, rörmokare, nibe, badrum - företag, adresser, telefonnummer.

Värmepumpar för villor, fastigheter och industri. Kylanläggningar, solceller, poolvärme. Grundare, Elis, Harald och Billy Peterson. Det här är ett kvitto på att över . Det är Sveriges största geoenergiinstallation som drar igång under våren i Jordbro utanför Stockholm.


Det är en av våra största ordnar någonsin och det är ett riktigt prestigeobjekt. Clas Hedemo tar emot oss och visar oss till rätta. Lösningar för både mindre och större fastigheter.


Vårt internationella kompetenscenter för värmepumpar, där våra produkter utvecklas och tillverkas, ligger i småländska Tranås.

Buss avgår från Jönköpings . Tranås blir därmed centrum för den världsomspännande koncernens satsning på värmepumpar. Lugna Landet i Sommen i två nätter. Fantastisk mat och trevlig miljö.


Vi fick en lektion i hur en värmepump fungerar av läraren Peter Eliasson. IVT har sedan grundandet . Våra värmelösningar används i såväl villor som större fastigheter. Produktutbudet är både branschens bredaste och mest miljö vänliga – vi är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten . Ansvarig Zeiner, Sabine Elisabeth.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. I Sverige finns Bosch-koncernens kompetens- och utvecklingscenter för värmepumpar. Här har det utvecklats och tillverkats värmepumpar sedan mer än år.


Totalt finns cirka 5anställda i den svenska verksamheten som har en årsomsättning på över en miljard kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения