tisdag 20 september 2016

Luftrenare avfuktare

Med våra luftrenare får du renare inomhusluft och våra luftavfuktare ser till att hemmet får lägre luftfuktighet. Fukt i ångfas kan till exempel avgiven från ett ställe angripet av mögel och bakterier lyfta ut avsevärda mängder . Unna dig lyxen av ren luft i hela ditt hem med en luftrenare från Electrolux. Våra luftrenare hjälper mot damm, allergi, lukter och annan smuts.


Meaco 20L Platinum kan utrustas med ett extra HEPA luftfilter. Detta innebär att den fungerar som en kombination av avfuktare och luftrenare.

Låg strömförbrukning (1watt). Möjlighet till HEPA-filter. En kombinerad avfuktare och luftrenare , fylld med smarta funktioner! Avfuktaren har både bärhandtag och hjul om den . Meaco Airvax kommer att definiera nästa generations luftrenare eftersom den utgör ett stort tekniskt steg framåt. Airvax är en luftrenare som skapar en hälsosam livsmiljö och har potential att förbättra ditt liv.


Vi levererar det lilla extra för Båt, Husbil och Friluftsliv. Målet är 1 nöjda kunder! Alltid låga priser och billiga erbjudanden!

Vi har avfuktare i snygg design som passar in i ditt hem. Wilfa Filterkassett AP-billigast på nätet 389:-. De är nu dessutom ännu bättre då alla DS, ED och. TDR- modeller levereras med det nya SMF-filtret.


Det nya SMF-filtret samlar upp även små och skadli- ga partiklar från luften. Därmed tar de redan myck-. Stort sortiment av luftrenare , luftfuktare, luftavfuktare , luftkonditionering, krypgrundsavfuktare och mycket mer inom luftvård. Specifikationer avfuktare.


VEAB kondensavfuktare är konstruerade för professionellt bruk i applikationer där man ställer höga krav på kapacitet. LAF är därför lämplig i byggen och efter vattenskador för att få tillräckligt låg fuktighet i byggmaterial, mattor och väggbeklädnadsmaterial. I källare och lager håller LAF rätt fuktighet för att undvika korrosions- . Lokalyta: 60m²Fler egenskaper. Denna artikel har utgått och är inte längre tillgänglig för köp. Lägg till i produktlista.


Avfukta rätt i din inomhusmiljö med våra avfuktare. När vi bygger hus idag har vi tyvärr glömt bort de naturliga luftdragen som fanns i husen förr. I vårt sortiment hittar du bra luftavfuktare från Canvac och Mitusbishi Electric.


En av våra avfuktare har fått bäst i test i Energimyndighetens test.

Inom segmentet Klimat och AC finner du luftrenare , portabel AC, element och luftavfuktare i flera olika varianter. Behöver du exempelvis bättra ditt inomhusklimat med en effektiv avfuktare , tyst luftrenare , behaglig air condition eller värmande radiatorer? Oavsett vilken typ av produkt inom Klimat och AC du är ute efter kan vi . Woods AD- en hybrid luftrenare och avfuktare för bästa möjliga inomhusluft. Woods ADär en revolutionerande innovation som kombinerar Woods höga krav på energieffektiv och tillförlitlig avfuktning med Wood unika svenska filtreringssystem. Design i som passar in i olika miljöer.


Den är lätt att flytta ditt du för tillfället bäst behöver den. Placeringen är också mångsidig, med sin låga vikt och smidiga format. Luftrenare med befuktning. Bäst Köp DD8L Zambezi, beskrivet av olika granskare som världens bästa avfuktare , och Europas första DC Invertor- avfuktare , Meaco 25L Low Energy Dehumidryer, vilket är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения