fredag 30 september 2016

Frico fläktkonvektor pris

Luften värms - stiger uppåt - kallnar och kommer tillbaka för att åter värmas. Värmespridningen i rummet blir god samtidigt som den uppåtriktade varma luftströmmen utnyttjas till att motverka kallras från t. Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Fläktluftvärmare SWX, för tuffa miljöer 2.

Samtliga priser gäller exkl. Industritakfläkt ICFX, för tuffa miljöer 3. Den kan med fördel installeras i lokaler som används sällan, t. Fläktkonvektorn har dessutom mycket goda upptorkande egenskaper. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Snabbare service - Eget lager.


Alla priser är inkl moms.

För uppvärmning alternativt kylning. Monteras på vägg, i tak (dock. ej SLS vid kylning) eller stående på fotsats (tillbehör). Enkel installation med m sladd och stickpropp. Dropp-plåt för uppsamling av kondensvatten vid kyldrift. Stilren design och små byggmått, Djup = 129mm.


Luftflödet från konvektorn, som utjämnar temperaturskillnaden mellan golv och. Handla FLÄKTKONVEKTOR 230V KW till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Här hittar du vårat utbud av fläktkonvektorer.


Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt, front i lackerad aluminiumplåt. Produkten är anpassad för lågtempererade värmesystem och passar utmärkt med värmepump som värmekälla. Luftfilter av metallduk som är lätt att rengöra. Hittade te slut vad jag sökte, Frico fläktkassett för att göra fläktkonvektor av vanlig vattenradiator. Funkar det bra blir det till att fixa några till.


Fast om man kolla på hur de ser ut så borde det inte vara särskillt svårt . Har också funderat på dessa då de verkar ganska vettiga, har dock inte hört någon med erfarenhet av dem. Ganska dyra när jag kollade.

Det känns som fläktkonvektor är en bra lösning tillsammans med värmepump för att få lite rotation på luften för att sprida värmen, men den måste .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения