måndag 12 september 2016

Fläktkassett

Fläktkassett , typ FLK är avsedd att placeras under befintliga radiatorer. Den ger en bättre värmefördelning genom att fläkten sprider den uppvärmda luften från radiatorn på ett effektivt sätt. Tack vare att mer luft passerar genom radiatorn får man också ut mer energi ur systemet.


Lämplig för radiatorer i. Läs noga igenom denna bruksanvisning före installation och användning.

Spara manualen för framtida bruk. Produkten får endast användas till det som framgår av denna montage- och bruksanvisning. Garantin gäller endast om anvisningen har följts och produkten använts . Funktion, för radiatorer 230v . Fläktförbrukning (W) Radiatoreffekt (W). Referensfall 55- 45°C. Handla FLÄKTKASSETT till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.


Original Electrolux reservdel.

Har en radiator med Elementfläkten. Det är en äldre sektionsradiator. Förmodligen inte den mest passande radiatorn för fläkt men ett test är ett test.


Beställ före 17:för leverans nästkommande vardag av lagerfört material. Artiklar som finns i lager är normalt tillgängliga för leverans nästkommande vardag. Denna artikel har utgått och är inte längre tillgänglig för köp. För en tid sen satt jag och läste om en fläkttillsats till vanliga element som gjorde att man fick bättre flöde på luften. En vattenburen konvektor.


Radiatorfläkten är lösningen för - låg framledningstemperatur - snabbare uppvärmning - inbyggda element. Jag behöver köpa en ny fläktkassett och nytt filter till min spisfläkt och tänkte se om jag hittar den till bra pris. Avståndet till produkten är m, riktningsfaktor och den ekvivalenta absorptionsarean är 2m² om inget annat anges.


Kraftfull fläktkassett som enkelt installeras till ditt PSSlim. Detta är en nödvändighet om du spelar krävande spel på din konsol under en längre tid. Konsolen värms upp snabbt om den är oförmögen att cirkulera kall luft tillräckligt bra. Detta system kommer att hålla ditt PSi gott skick.


Två stora fläktar ser till att du inte . För mer stillastående tillämpningar eller miljöer som kräver högre skyddsfaktor finns systemet Speedglas Fresh-air C (tryckluft).

Enheten är mjukt rundad och har inga utskjutande . Adflo är bekväm att använda, även i trånga utrymmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения