fredag 30 september 2016

Bosch luftvärmepump test

Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Boschs luft-luftvärmepumpar är utvecklade för vårt nordiska klimat och klarar energieffektivitets kraven. Testresultat kan guida dig i valet av värmepump. En värmepump , som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val.


På den här sidan finner du information om olika typer av testning och vilken märkning testerna leder till.

Vill du veta vilka värmepumpar som har blivit bäst-i- test , hittar du det på:. En luftvärmepump utvinner värme ur den av solen uppvärmda uteluften. Den sänker dina uppvärmningskostnader samtidigt som den förbättrar din inomhusmiljö. För att se en detaljerad lista över samtliga testade värmepumpar kan . Luft-vattenvärmepumpar jämförda i testet: bland annat Mitsubishi, IVT, Daikin. Alla testade modeller och.


Den här typen av värmepump ger inte något varmvatten, men innebär ändå stor besparing jämfört med vanliga elradiatorer. Du slipper dessutom grävarbeten och borrhål.

Passar lika bra i villan som i . Har du funderat över vilken värmepump du skall köpa då har du kommit rätt. När du ska köpa en värmepump , finns det en del saker att tänka på. Välkommen till PriceRunner! Modellen har en kapacitet på kg kläder vilket betyder att den passar till de flesta familjerna. Installation av en Panasonic luft vatten värmepump - Duration: 5:14.


Bosch Elpanna AWMS inkl solslinga. Lägst förluster i detta test har Viessmann med 5kilowattimmar per år, följt av Thermia Atec HP med 6kilowattimmar och Daikin med 6kilowattimmar. De lägre förlusterna beror bland annat på att varmvattenberedarna är väl isolerade. Testade i den kallaste klimatzonen. Energimyndigheten har genom åren testat olika typer av värmepumpar, men de flesta tester har några eller.


Principen är densamma som den för kylskåp men processen går åt motsatt håll. Den vanligaste typen av luftvärmepump är luft-luftvärmepumpen och det är . Värmepumpar bäst-i- test. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения