torsdag 22 september 2016

Galonvantar bäst i test

När slasket slår till räcker det inte med varma vantar åt barnen, de måste klara av vätan också. Tester visar att vantar inte alltid lever upp till de löften tillverkarna ger, så våga vara kritisk! Jag kan allt om vinterhandskar – klicka här för att komma direkt till testvinnaren! Klart missvisande, menar Rebecka Landin vid textillaboratoriet Swerea IVF.


En del blir plaskvåta och tunga direkt. Testfaktas test visar att skillnaderna på årets tumvantar för barn är stora.

Andra kan hålla händerna torra under timmar av lek i snöslasket. Vintervantar är inget man vill kompromissa med till sina barn. Vill du också lägga pengarna på det bästa paret vintervantar till ditt barn?


LOPPI lämnade över ett gäng vantar från några av alla populära varumärken till två familjer som testade på sina barn i förskoleålder. Resultatet hittar du här! Vi har testat alpina skidhandskar. Läs vårt test nu, så vet du vilka skidhandskar som är riktigt bra och prisvärda!


Lägg vantarna på de här sju kapen så slipper du frysa om händerna i vinter. En del vantar blir genomvåta direkt medan andra håller kyla och väta ute i flera timmar.

Rätt vantar håller dina barns händer varma i vinter. Vi gör tester där olika barn få använda . Vantar behöver man ju me går ej bara att ha overall på hösten och vintern! Så här kommer ett litet vanttest! Tanken är att ni ska få reda på vattentålighet, passform och funktioner.


Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar. Vinteroverallerna långtestas en hel vinter av flera olika gamla barn. Hur väl håller de värmen, står materialet väl emot slitage och läcker det in väta och snö? Se vilken overall som blev Bäst i Test - Läs mer. När behöver barn vantar med tumme?


När barnet har blivit år har det redan hunnit hända en del! Då är vantar med tumme bäst eftersom barn i den åldern brukar vilja plocka upp saker. Men inte 5-fingersvantar – i dem är det mycket svårare att hålla värmen och blir det för krångligt att ta på vanten kan ju . Då visade det sig att en av testets billigaste vantar , Challenge för kronor hos Kapp-Ahl, hade den bästa värmeisoleringen. I sammanräkningen av totalresultatet slogs . Håll barnens händer varma och torra med sköna handskar och vantar från Jollyroom. Välkommen till Jollyrooms stora och varierande urval av handskar och vantar för barn och baby!


Didriksons Pileglove Vante, Navy Stripe.

Didriksons Vante Algy, Dark Lilac. Här hittar du dem i alla. Finn ut vilken skidhandske som är bäst.


Läs resultatet av detta test av skidhandskar och se varför kvalitet och pris hänger ihop. Vantarna som blev genomblöta ▻Testvinnaren ▻De håller värmen bäst ▻De har bäst slitstyrka. Ullfodret i hestras vantar har nötts mycket fort, de har inte hållit en vinter i fingertoparna.


Man kan köpa nya foder, men de är också ganska dyra. Reima håller inte yttertyget en hel vinter i stället - de ser nötta ut redan efter några månader. Påverkar inte funktionen iofs. Vad har ni för vantar till era små?


Hestras ser fortfarnade ut som nya . Dottern är månader och vi. Lyckas inte hitta vettiga vantar till henne. POPs skalvantar hon själv vill använda. De sitter bäst på och håller alltid tort. Alla vet att förskola = utomhusvistelse med många barn samtidigt = vantar kommer gå åt som smör.


Jag har otroliga problem med min sons vantar. Det är på den nivån att jag knappt vill önska min värsta fiende att krångla på ett par bylsiga och otympliga vantar på ett par mycket små, . På begäran så kommer här ett hopplock hemifrån oss, best of the best eller iallafall det bästa av det vi testat genom åren. Många olika märken, som synes.


Man hittar en favorit här och en annan där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения