måndag 26 september 2016

Keddy återförsäljare

Välkommen till någon av våra återförsäljare ! En bra och duktig lokal återförsäljare är en viktig del för ett tryggt köp. Från Kiruna i norr till Vellinge i söder. Län, Blekinge, Bohuslän, Dalarna, Dalslan Gästrikland . Med en eldstad från oss på Keddy eldar ni både säkert och miljövänligt.


Här hittar du snygga braskaminer och eldstäder med hög mysfaktor inomhus.

Regionsansvarig Väst och Öst. Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Trollhättan. Pris på din Keddy i Umeå och Västerbotten. Den som någon gång känt på en Keddy vet vad vi pratar om.


Varje linje är varsamt avväg varje detalj noga genomtänkt. Vi på Värmehjälpen är återförsäljare av Keddy och har en utställning av Keddykaminer i vår butik. För att kassettens funktion och säkerhet ska kunna garanteras rekommenderar vi att installationen utförs av en fackman.


För att kaminens funktion och säkerhet ska kunna garanteras rekommenderar vi att installationen utförs av en fackman. Då är det lätt att låta tankarna vandra mot sydligare breddgrader och skruva upp inne temperaturen, med en föga angenäm men nog så matchande elräkning till följd.

Ta istället tillfället i akt att med gott samvete vrida upp såväl värme som mysfaktor med en effektiv murspis, kakelugn, braskamin eller spiskassett från Keddy. Kontaktuppgifter till Keddy AB Alingsås, telefonnummer, adress, se information om företaget. Kaminer, öppna spisar, braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura, Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB. Scope har väl tilltagna mått och stor glaslucka. Ger därför hög effekt och en fin upplevelse av elden.


Har samtidigt stilren design som på ett smakfullt sätt kompletterar. Utvalda auktoriserade Scanspis- återförsäljare står till förfogande med fler tekniska upplysningar om bland annat installation och service. Om du kikar in under fliken Våra produkter ser du hela vårt sortiment från väl utvalda varumärken.


Vi är återförsäljare för bl. Expo, Isokern, Premodul, och Steel . Du hittar även skorstensprodukter från bl. Plattornas hållbarhet beror på hur mycket och hur kraftigt ugnen används. Du kan själv byta ut plattorna, som finns tillgängliga i färdiga set.


Du kan också köpa hela plattor, så du själv kan kopiera de slitna plattorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения