tisdag 27 september 2016

Golvvärme termostat

Våra termostater är av högsta kvalitet och passar de flesta typer av golvvärme. Samtliga golvvärmetermostater i vårt sortiment har en golvtemperaturgivare vilket är nödvändigt för att golvvärmen skall fungera riktigt bra. Golvtemperaturgivarna har standarden 6. Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme.


Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat.

Med program för veckodagar och helger. Med kontroll för golvsensor. Vill du köpa en termostat ? Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Regleringen är hjärtat och hjärnan i ett golvvärmesystem.


Den gör det möjligt att reglera rumstemperaturen genom att styra flödet och temperaturen på vattnet i slingorna. För att systemet skall kunna leverera komfortabel värme krävs att regleringen är injusterad efter en korrekt genomförd dimensionering.

Senz-Wifi kan med fördel använda. Tog ur en säkring för några dagar sedan som bland annat är till golvvärmen på toaletten. Efter det har golvvärmen inte fungerat som det ska.


Golvvärmen har pajat och jag misstänker det beror på termostaten. Den är av äldre modell som utgått ur sortimentet. TTermostat NRG-Temp golvvärme termostat. Välj mellan förinställda program hem, kontor mm, eller ställ in dina egna tider.


Adaptiv funktion vilket innebär att termostaten lär sig när golvvärmen ska börja värma för att uppnå önskad temperatur. Elektronisk 1-stegstermostat avsedd för infälld montering. Termostaten levereras med golvgivare och har ingång för en extern givare. Den har min- och maxbegränsning samt funktion för nattsänkning. Enheten levereras med en front som passar ELKO-kapsling.


Fredrik är o byter en trasig termostat till golvvärme. FSkan förses med trådlös styrning av vattentemperaturen. Detta ger en mer flexibel placering av termostaten.


Ingen tråddragning behövs och det är lätt att vid behov flytta termostaten. Paketet består av en termostat , en mottagare som är kopplad till ett ställdon vilket i sin tur är monterat på FS36.

Beställ ny termostat till din golvvärme. Hos Golvpoolen hittar du olika typer av termostater. Du får alltid fri frakt och snabb leverans. Alltid bra priser på Termostat golvvärme hos Bygghemma.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Exxact rumstermostat, med inbyggd tempsensor för reglering av rumstemperatur 3: Exxact golvärmetermostat, lev med 4m golvgivare, främst avsedd för reglering av golvvärme. Exxact termostat med touchdisplay,rums - golv eller en kombination av bägge funktionerna, . KIMA AUTOMATIKCENTRAL 1-kablar, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения